upravo tako....
ja kad kažem što mislim ,onda je to traženje problema
a miro kad kaže šta misli onda je to najpametnije mišljenja na svijetu...i on zna šta tisuće ljudi misli
usput ja sam napisao da poštujem i tuđa mišljenja jer je za nekog nešto bolje,....međutim problem je što on misli ,da baš to što misli misli i pola hrvatske .....koliko sam primjetio u ovoj temi samo smo se uopće trojica izjasnili šta mislimo da je bolje,...mislim da miro gubi 2:1......
kad se već razgovara,onda se razgovara,a ne drugome govoriti da ko žensko izmišlja probleme.....možda netko ima frustracije od žena,pa se tim rječnikom služi.....inaće forum nema smisla,kao što kažeš.....
kad se pročita razgovor iz početka lijepo se vidi da se postavi teza da velika većina želi baš ovakve opcije i onda svako drugo mišljnje je glupo.....volio bih samo kad bi on pokazao na osnovu čega i kojih istraživanja to ustanovio......sve ostalo su puka naklapanja i bezvezna priča kako sad mene ,tako i njega.....

forum upravo tomu i služi- diskusijama, razmjenama mišljenja, međusobnom pomaganju... bilo bi previše monotono kada bi svi mislili isto kao i ti 
Odgovori uz citat
Bookmarks