Ja sam pronalazio samo 8GB verziju. Mada sam siguran da se Aliju može naći identični.
Za razliku od Vivaxa, Archosa i sličnih "brandova" Quadro nije vjeran sam jednom OEM-u.
Ja sam pronalazio samo 8GB verziju. Mada sam siguran da se Aliju može naći identični.
Za razliku od Vivaxa, Archosa i sličnih "brandova" Quadro nije vjeran sam jednom OEM-u.
Osobno bi rađe uzeo Umi Cross C1
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
evo ja ga imam od 20.06.2014, kupljen u Prosatu za 1.450,00kn,garancije 24 mjeseca,po specifikacijama piše da nema G-senzor međutim ima,baterija mi traje do 40h, mobitel je velik i nije za one koji nose mobitel po džepovima,inače odlično radi,mana mu je jer nema nikakve dodatne opreme za kupiti, ni kod nas ni na e-bayu ali valjda bude uskoro. Uz njega se dobiju dvija maskice od toga je jedna preklopna, USB kabel sa strujnim adapterom,2 baterije...pokušaj kupovine klasičnog strujnog punjača (micro USB) sa e-baya nije završio uspješno jer mobitel poludi čim ga se spoji...očito se samo njihovi punjači mogu korisititi....mob je dual sim i to aktivne.sve u svemu za te novce kod nas se (sa garancijom) sigurno ne može naći bolji novi mob...jedino što mi na njemu fali u odnosu na prethodnog Samsung Galaxy S3 je što se središnju tipku ponekad treba malo jače pritisnuti.
Zadnji uredio sprint206 : 17-08-2014 u 14:13
Bookmarks