Kombinacija kopija Notea 2 i Notea 3.
Inače, u kineskim shopovima mogu se naći slični za 100 - 130$. Čak i s većom baterijom te više memorije.
dual sim
CPU A7 MTK 1.3GHz , 1 GB RAM
baterija 2300mAh
5.7“IPS ekran
12.0/2.0MP kamera
interna memorija 4GB
microSD kartica
FM radio , GPS
bluetooth , Wi-Fi , 3G
Android V 4.2
Što mislite,cijena oko 1400/1500kn
meni slici na kopiju note 2
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Kombinacija kopija Notea 2 i Notea 3.
Inače, u kineskim shopovima mogu se naći slični za 100 - 130$. Čak i s većom baterijom te više memorije.
Ako ima garanciju da, ali ako ne svakako izbjeci zbog fizicke srednje tipke koja je Ahilova peta na kinezima.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Nisam ga nigdje vidio uzivo jer se tek pojavio u ponudi interspara i emmezete...ali zbilja je golem i lijep...sad kakav je inace bas me zanima ako ga itko nabavi
U Quadro outletima 1399 kuna.
da, bio sam prije desetak dana u Quadro outletu kupiti klimu
i vidio sam taj mobitel u izlogu. onako na prvi pogled fino izgleda, čak mislim da su spustili cijenu na 1299kn, piše da je garancija dvije godine.
kad sam malo pretraživao da pronađem isti model na kineskom shopu nisam uspio.
Ja sam pronalazio samo 8GB verziju. Mada sam siguran da se Aliju može naći identični.
Za razliku od Vivaxa, Archosa i sličnih "brandova" Quadro nije vjeran sam jednom OEM-u.
Osobno bi rađe uzeo Umi Cross C1
evo ja ga imam od 20.06.2014, kupljen u Prosatu za 1.450,00kn,garancije 24 mjeseca,po specifikacijama piše da nema G-senzor međutim ima,baterija mi traje do 40h, mobitel je velik i nije za one koji nose mobitel po džepovima,inače odlično radi,mana mu je jer nema nikakve dodatne opreme za kupiti, ni kod nas ni na e-bayu ali valjda bude uskoro. Uz njega se dobiju dvija maskice od toga je jedna preklopna, USB kabel sa strujnim adapterom,2 baterije...pokušaj kupovine klasičnog strujnog punjača (micro USB) sa e-baya nije završio uspješno jer mobitel poludi čim ga se spoji...očito se samo njihovi punjači mogu korisititi....mob je dual sim i to aktivne.sve u svemu za te novce kod nas se (sa garancijom) sigurno ne može naći bolji novi mob...jedino što mi na njemu fali u odnosu na prethodnog Samsung Galaxy S3 je što se središnju tipku ponekad treba malo jače pritisnuti.
Zadnji uredio sprint206 : 17-08-2014 u 14:13
ako budeš imao vremena daj nabaci nekoliko fotki da vidimo kakva je kamera.![]()
1399 u pevecuok mob za tu lovu, sta nudi je dobar
![]()
Poz..!!!
Da li netko zna gdje se može kupiti staklo, digitizer za ta quadro 5,7 .....
Bookmarks