Je li tko testirao na 1080 x 1920 rezoluciji?
Je li tko testirao na 1080 x 1920 rezoluciji?
Trebalo bi radit !
Kad sam postavio ovu Temu , mislio sam i na velike rezolucije HD (1080 x 1920) , i ako ja nemam takav uređaj i nisam isprobao .
Priložene su dvije *.APK datoteke , od kojih se jedna pokrene , normalno ide ona koja bi trebala odgovarati uređaju , mislim da
bi trebalo raditi i na uređajima koji su veće rezolucije od ove za koju pitaš . Teoretski iGO nije problem instalirati , ako se dobro
pripremi , uvjek se može dogoditi greška da nešto ne radi , dali greškom onog koji je sve posložio ili onog koji je to sebi složio na
uređaj . Zavisi o puno faktora , znanja osnova i snalaženje na računalu , pa do korištenja samog telefona . Ja nisam neki Android
Developer - stručnjak , ali se dosta dobro snalazim , a tu u većini slučajeva pomaže Google tražilica . Uglavnom sve isto "iskopam"
po razno raznim Forumima ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Ok, budem probao.
A što je s GPS FIX aplikacijom? Je li potrebna i u ovoj verziji?
Zadnji uredio dzek001 : 26-06-2014 u 18:38
Jesam ja i ne radi a postupio samprema uputama a prije na huavei ascedent p6 bez problema dok evo s ovim novim za veću rezoluciju pa čak i tim ispravkama u sys jednostavno neće i jevlja neku grešku tipa 2013 marchmj24
p.s. sve sam pregledao i počistio i opet isto a onda sam napravio i format sd kartice i hard reset moba i opet ista priča. neće pa neće
Bookmarks