Ebay. Hrpa komada za dolar-dva.
Pošto uzimam Lenovo tablet te ću dobiti micro sim karticu, planiram nabaviti adapter da bi navedenu karticu mogao koristiti u klasičnom USB modemu koji je spojen na računalo.
Ima dosta toga na njuškalu, ali eto, mene zanima gdje ste vi nabavili svoje adaptere i po kojoj cijeni. Hvala
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ebay. Hrpa komada za dolar-dva.
Koliko dugo treba čekati dostavu, otprilike?
Pa ovisi otkud narucis. Ako iz Kine bit ce koji tjedan.
Ako iz UK/DE bit ce za koji dan, samo ne znam koja je cijena kod njih.
Kod nas znam da u ducanima naplacuju po 40 kn taj adapter.
A i dobit ces microSIM karticu u obicnoj sim kartici pa ti to moze posluzit kao adapter.
U Americi AT&T u zadnje vrijeme u paketima prodaje isključivo nanoSIM kartice, s tim da u svakom paketu daju adaptere nano->micro i nano->mini. Možda ćeš imat sreće pa dobiješ i ti adapter u paketu.![]()
Imam ove. http://www.ebay.co.uk/itm/NANO-SIM-C...item35c17c14db
Imaju držače pa se kartica lijepo uglavi i ne mrda, odlična stvar.
Ove koje je kolega linkao ispadne 1.69 funti = 15kn
Malo si stvorio nauku oko adaptera
Ja imam rijesenje za djabe... i sam to koristim dugo vec... dakle onu plastiku koja ti ostane od micro sim kartice od recimo tele2 ili bonbon, samo umetnem micro sim u tu plastiku nazad i stavim to u telefon i stvar meni funkcionira bolje od bilo kojeg adaptera... kupio sam i ja bio neke adaptere sim u micro, al nije mi to to... taj adapter je bio deblji jedan milimetar od klasicne sim, pa je teze ulazio u telefon... pogotovo ako dosta cesto vadis i mijenjas sim... jedino da trebam micro u nano onda nebi bilo druge nego da nabavim adapter, a ovako je besplatno rijesenje meni ispalo i najbolje...
Ja sam ovdje naručivao http://www.ebay.com/itm/3-in-1-Nano-...item1c315d8f2b
Za 6 kn više nego dobri![]()
Bookmarks