Skinuo sam FW sa Sammobila za VIP i krenuo sa rootom ali ga Odin nije završio nego je pisalo Fail i sada mob stoji na Downloadingu i piše gore lijevo zadnji red Invalid ext4 image.Poslije sam skinuo Bleck edition i bez otspajanja moba i bez isključenja probao instalirati BE ali ništa i dalje stoji kao što je i bilo.Molim pomoć, dali ga smijem ugasiti i kako? Hvala
----------------------------------------------------------------------
Riješio problem!!☺
Isključio mob držanjem Power tipke, pa se mob sam upalio i na ekranu su bili naslikani mob i komp i poruka da se preko Kiesa reboota mob, ali ga ja nisam rebootao preko Kiesa nego sam ponovio postupak kako je opisao Bullet1 . Sve radi OK.
U gore opisanom postupku treba napomenuti da se u Download ide sa isključenog moba. Pozdrav Tihi
----------------------------------------------------------------------
Nakon prve noći mogu reći da je sve super; svi programi rade normalno, nije zaboravio ni postavke za prijavu na Wi fi na više lokacija, jer nisam napravio factory reset-to sam ostavio za poslije kad vidim kakp radi nakon roota, a baterija trje i traje. Zbog toga sam i napravio root jer sam morao puniti svaku večer a sada nakon roota je ovako: u 15.00-53%, a u 01.00-41% uz internet igrice mail razgovora par kratkih, u 07.00-41% !!!!To je super!
Ne znam samo kako provjeriti da li je okinuo knox, može pomoć. Hvala

Odgovori uz citat
Bookmarks