Ni za povrat nisu više potrebni bonovi, prema najnovijoj verziji pravilnika (koja je na snazi već dosta dugo).
Ni za povrat nisu više potrebni bonovi, prema najnovijoj verziji pravilnika (koja je na snazi već dosta dugo).
14.2.2015.
16.2.2015.
moj upit HT-u:
molim vas da mi pošaljete meilom zahtjev za povrat neiskorištenih sredstava. Naime, kada sam to tražio u t-centru oni su mi nudili samo zahtjev za iskup koji kad ispunim i pošaljem vi odbijate izvršiti jer nikad nije izvršena platna transakcija.
2.3.2015.
odgovor HT-a:
Korisnik nema pravo na iskup elektroničkog novca ukoliko nije napravio niti jednu platnu transakciju, dakle, ukoliko nije nikada poslao poruku za SMS parking.
Provjerom je utvrđeno kako po korisničkom broju 098/... nije moguć povrat elektroničkog novca jer nije evidentirana niti jedna platna transakcija.
Napominjemo kako je moguće osobno predati zahtjev za povrat sredstava u T-Centru uz predočenje:
- kopiju osobne iskaznice/putovnicu
- SIM karticu
- Korisničku knjižicu (ili može samo komunicirati PUK broj)
- Zadnji nadoplaćeni ili nekoliko zadnje nadoplaćenih bonova, ovisno o stanju na računu za koje traži povrat novaca – bonovi/računi moraju „pokrivati“ iznos za koji korisnik traži povrat.
- račun za predmetni bon/ove
- informaciju o broju tekućeg računa korisnika – Banka i broj tekućeg računa (samo ukoliko korisnik želi povrat novca na tekući račun) ili korisnikovoj adresi (samo ukoliko korisnik želi povrat novca putem poštanske uplatnice). Navedene podatke dopisati na kopiju identifikacijskog dokumenta.
Ukoliko ne posjedujete račune za predmetne bonove te nekoliko zadnje nadoplaćenih bonova nismo u mogućnosti izvršiti povrat sredstava.
MOLBA ZA Mephista = pošalji mi najnoviju verziju pravilnika (koja je na snazi već dosta dugo) prema kojoj ni za povrat nisu više potrebni bonovi
MOLBA ZA yager = pošalji mi pravilnik u kojem piše da za povrat neiskorištenih sredstava dobiješ onoliko nazad...
p.s.
broj ne mogu nadoplatiti ni bonom od 25 kn jer bih prešao iznos od 2000 kn, a HT ne dopušta da se na prepaid broju ima više od 2000 kn. nikad nisam platio parking, a ne mogu ni sada dok ne nadoplatim broj
Zadnji uredio ispravljach : 02-03-2015 u 15:28
Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o načinu i uvjetima obavljanja djelatnosti elektroničkih komunikacijskih mreža i usluga (NN 149/13)
Članak 10.
Članak 36. stavak 4. mijenja se i glasi:
»(4) U slučaju prijenosa broja u pokretnoj elektroničkoj komunikacijskoj mreži, kada krajnji korisnik traži povrat ili naknadu neiskorištenog novčanog iznosa za javne komunikacijske usluge, krajnji korisnik je obvezan dati na uvid SIM karticu i identifikacijski dokument.«
A ako imaš onu opciju na Tuđi račun od Tomata dali ti vraćaju pare i sa bonus računa ili samo ono što si nadoplatio i imaš te pare na računu normalnom?
Bookmarks