kod mene je ovakva situacija tražio iskup i sve se nešto oduljilo bilo, pa sam poslao na prigovori@t.ht.hr i talo prošlo i 20dana od kad sam uputio prigovor odgovora od njih nisam dobio nikakvog, osim automtski genetirane poruke od HT-a nakon šta sam poslao mail koji je stigao u roku pola minute u kojem piše "Odgovor na vaš prigovor ćete zaprimiti najkasnije u roku od 15 dana, odnosno u roku od 30 dana za prigovor na usluge s posebnom tarifom."

i tako danas ja idem gledat stanje računa na kartici na kojoj sam podnio zahtjev za iskup i kad ono 0kn na računu... reko super napravili su to, kad ono gledam bankovni račun nema nikakve uplate sa strane HT-a, zovem szk i kaže meni lik da je napravljeno 27.7. uzeli mi novce, a sad kao da je rok da mi uplate 30dana.... jel to stvarno tako? jer nekako sam očekivao kad već čekam mjesec dana da moj zahjev dođe na red i uzmu novce s mog prepaid računa da će bit isti iznos i uplaćen na moj bankovni račun i to odmah, a ne mjesec dana opet čekati da uplate ?! imam osjećaj da me malo lažu, pa bi molio ispravljaču tebe ili nekog drugog kolegu sa foruma koji je imao iskustva sa iskupom kod ht-a da mi kaže jel to stvarno tako ide?