Home tipka, na i4S, za sada ne radi probleme, radi dobro. A signal.. Meni je to katastrofa. Ajd, da ne znam da može bolje, možda mi ne bi toliko smetalo, ali znam da može bolje. Na istom mjestu, i4 i i4s neusporedivo lošije primaju signal nego bilo koji drugi mobitel koji sam imao. Kako je kod i5(S), ne znam, možda je bolje.
Inače, sve drugo, više manje ok (osim onog štekanja ekrana kod otključavanja).. Kako kome što paše (iOS ili Android).. Al iskreno, nikad ne bi kupio iPhone, baš zbog toga što ga imam (službeni) i što me previše živcira. I ne paše mi ta premala dijagonala ekrana. Al to je individualna stvar (nekome baš to paše).
Ono što mi je bolje kod IOS-a (u odnosu na aandoride), je to kako sam OS "hendla" programe. Kod Andorida se vrlo brzo (kroz par dana) "prepuni" RAM beskorisnim aplikacijama (aplikacijama koje sam otvorio i više ih ne koristim) pa to uspori sam mobitel. Reset pomaže, ali mi je glupo da moram raditi reset svakih 10-ak dana kako bi mobitel radio brzo. Može netko reći što hoće - kako android super menađira RAM i slično, ali to jednostavno nije istina. iOS to radi bolje, puno bolje. Ok, s jednom aplikacijom mi se dogodilo (na iPhonu) da se zavrtila u nekoj petlji (iako sam ju isključio) pa mi je trošila bateriju ko luda, ali kad sam je odinstalirao, sve se vratilo u normalu. Trzanje na aplikacijama za iOS postoji (ne može mi nitko reći da ne postoji kad sam vidim da postoji), ali to ionako ovisi o samoj aplikaciji (isto kao i na androidu).

Bookmarks