@target kaj ti je?
Kud si doso s ajfonom?
Lijep je i . Ostalo 0 bodova. Daljinac ne koristim doma od S4 (ni ja ni cura) ni na TVu, niti DVDu, niti Gigablue... nada... sve na telefonu a daljinci na sigurnom i bez baterija...
64 GB memory kartica u oba uredaja od video klipova u hd rez. do brutalnih trening setova muzike... spajanje na tv putem mhl 2.0 i pustanja vjezbi, prezentacije drugima raznih stvarcica (pa sve do igri)... prebacivanje podataka sa uredaja na usb (pazi ovo, direktno sa otg kablom s mobilnog uredaja na usb velicine vece od 5 GB)... nema trosenja data paketa i tih gluposti... nfc...meni brutalno... uđem u auto imam u cd slotu drzac na drzacu nfc cip na cipu napravljeno da se pali bluetooth, mediji idu do maksimuma, navigacija se pali u pozadini a muzika pocinje sama... auuuu... i to sve automatski samo upalim N F C... koje ludilo...javljanje? Samo mahnem rukom... promjenim muziku... da... samo mahnem rukom...
I to je rijec o S4 i N3... zeljno iscekujem S5 jer ga mislim koristiti do maksimuma i u toj temi se nadam da budem cital o njemu a ne o nekom nesposobnom ljepotanu iPhone
(do 4s sam bio korisnik i nikad vise)
Plis moderatori mozete malo poglad i obrisat kaj treba ukljucujici i moj post pa pokrenite neku novu temu da se svi zajedno smijemo

Odgovori uz citat
Bookmarks