= Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
Trebat će ti sd kartoca kad crkne uređaj pa odu sve slike i podaci... Power user bi trebao znati da potezom vađenja memorijske kartice spašava podatke iz crknutog uređaja. Cloud je isto dobra stvar pa bi power user trebao i tamo imati kopiju - jer zna crknuti i memorijska..
Ne vidim čemu spominjanje ajfona u temi o samsungu? Ovo je power user tema i tu nema mjesta za simple devices
I šta si ti sad napisao? Koji podaci? prvo ide na internu. Kaj ak crnke sve pa i sd kartica? Možeš se pozdraviti sa svima. 2014 godina je, imamo Dropbox, Google Drive, Box, od jeseni iCloud Drive... meni dovoljno za moje potrebe backupa. Naravno tko preferira sd neka ju kupi i korsiti, ali nemoj sad pametovat.

Po čemu je ovo power user tema? Koji su to simple devices? Naravno, očekujem realan odgovor kojie se može potkrijepiti dokazima, a ne nametanje osobnih preferencija kao generalno pravilo.

= Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
@target:
Mislim da je stvarno isplativo dati 100$ za (nepunih) 16 GB vise memorije
Zaista mi se neda sada nabrajati stvari, od kompatibilnosti bluetootha, NFC, IR port, USB 3.0 i XY drugih stvari koji su manje vise (ne sve) standard u high end Androidima
Sto se mene tice nebi nista mijenjao, on je ionako za totalno drugaciju "grupu" ljudi namijenjen od Galaxya.
Cijena je takva... znam i meni je nelogična. Isto kao razlika između WiFi i 3G iPada, namaa nelogično i previše Appleu super.

BT radi za ono što je namjenjen. Da znam da ćeš sada spomenuti prijenos fileova, ali budem kao i gore... 2014. je, imamo cloud, mobilni internet, meni ne treba bt transfer, zadnji put sam ga koristio na dummy SE telefonu, ali ok, kome treba neka ne kupuje iPhone.

NFC... imao na par Androida, neznam što će mi, isključio odmah da ne troši bateriju. IR isto... 2 dana je možda fora s drkanjem oko telke kasnije me nije briga. USB... ok, ali Appleov Lightning mi je bolji jer nemoram gledati kako ga uštekavam. Znam, sitnica, ali dosta znači

Znači ti na iPhoneu nebi ništa mjenjao iako si gore napsiao da se bez jba nemože ništa promjeniti i da bi neke tweakove trebao imati po standardu... iako nebi ništa mjenjao? Hm, malo si kontradiktoran.

Ja bi baš htio da jedno 10 ljudi napiše što je od ovih tehnologija stvarno korisno i što stvarno koriste, naravno bez uljepšavanja.