Ovo je iGO8 za Mio Moov M300. Rezolucija je ista i trebalo bi raditi i na Medionu uz eventualno podešavanje sys.txt datoteke.
Ovo je iGO8 za Mio Moov M300. Rezolucija je ista i trebalo bi raditi i na Medionu uz eventualno podešavanje sys.txt datoteke.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ovaj folder se ubaci na SD karticu ili ne i šta dalje?
Samo da dodam da je navigacija imala staru mapu Nemačke i da sam obrisao i formatirao navigaciju? (pritisne se "o" na početku).
Trenutno mi prikazuje informaciju da nema mape.
Gledam nešto po NET-u i IGO 8 ima da se "skine" ali nisam siguran da li je za GPS ili android. Ima li razlike ili je to jedno te isto?
Izvinjavam se ako sam dosadan sa pitanjima.
Pozdrav.
Zadnji uredio strsh : 08-06-2014 u 16:31
Imam želju da probam da je rešim jer je dugo kod mene. Znam da postoji rizik da je "spalim" ali ajde da probamo da je rešimo.
Vaše znanje - moje ruke.
Ako može da se objasni "kako to ide" uopšteno. Korak po korak.
Znam da ovakvih pitanja ima milion na internetu i da sam, možda, previše navalentan sa pitanjima ali stvarno imam želju da ovaj problem rešim jer nikad do sad nisam ovo pokušavao i zbog toga je želja još veća.
Pozdrav.
Sljaka ti je već ponudio riješenje
samo si trebao to sve skinuti,osim "save" ,napraviti folder"igo",prebaciti to sve u taj folder i instalirati apk.file
Evo ti igo amigo za tvoju rezoluciju .samo kopiraj folder "igo" na sd karticu i instaliraj.prije toga skini karte od država koje želiš i ubaci ih u content/map
karte možeš naći ovdje http://cafe.mobil.hr/threads/79472-i...ope-Maps-(HERE)
igo amigo: http://www.sendspace.com/file/j2h0wz
@ Marine , malo si "odlutao" , to što si predložio je aplikacija za Android OS , njemu treba za windows CE core 5.0 .
U potpunosti odgovara onome što je predložio@ Sljaka , samo tvrdim da nije jednostavno , a objašnjavanje korak
po korak , nema smisla ako je uređaj kod @ strsh , a mi smo nekoliko stotina kilometara dalje ... Da imam Medion
kod sebe riješim sve za jedan ili dva sata ... Problem je što ga nisam nikad ni vidio , jedino mogu "Googlati" i vidjeti
o čemu se radi ...
![]()
Zadnji uredio walter66 : 08-06-2014 u 19:17
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks