Zasad pokusavamo dokucit razlike unutar vipa, tocnije zanima me netko od prije par postova sa i5 na vipu koji nema switcheve koji carrier ima. Ti si tmobile pa je to opet druga prica, do carrier verzije samo tmobile-a
Tmobile HR 18.0
Iphone 5 8.1.1.
i imam samo pod mobilne podaci LTE / 3G
Zasad pokusavamo dokucit razlike unutar vipa, tocnije zanima me netko od prije par postova sa i5 na vipu koji nema switcheve koji carrier ima. Ti si tmobile pa je to opet druga prica, do carrier verzije samo tmobile-a
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Uzeo danas iPhone 6 iz Vipa, doašo je sa 8.0.2 fwom i nije imao toogl za 2G, samo LTE. Nakon nadogradnje na 8.1.2 ima 2G, 3G i LTE za birati. Na 5s na 8.1.2 nisam imao opcije za 2G/3G.
To postoji i na mojem iPhone 6 iz VIPa sa 8.1.1 ali ne funkcionira kao sto bi i trebao... Kao npr na Androidu i starome Galaxy S4
Kad stavim 3G zelim da se spaja samo na 3G ili jace a ne slabije, no on meni bez beda smanji na 2G sto nesmije. s4 je ili isao na 3G ili je nestao signal, ali se borio do zadnje tracka signala da ostaje na 3G a ovaj se prebaci na slabije...
Opcija kao da ne postoji, ne radi sto treba
Radi kako treba. Daje prednost 3G signualu, ako ga nema onda se prebacuje na 2G, isto kao i Samsung. 3G može samo na 3G ili slabiji, ne može na LTE, isto ti je i na Samsungu. Sad što se Samsung duže "drži" 3Ga ili tako prikazuje je drugi par rukava.
Neznam za koji samsung ti govoris, ali ja sam imao Galaxy S4, i ne, ako je bio podesen na 3G, cim bi ostao bez signala na 3G nestao bi signal i nije prelazio na 2G
Tako da, to rijesenje je bilo puno bolje i tocnije nego ovo na IPhone-u
Znaci bolje je bez signala nego na 2G?
iPhone 5s 16 GB
Imao sam S3 i S4, radi isto kao i na iPhoneu, kad nema 3ga (HSDPA) vraća se na 2g (EDGE).
@imaticx ne da je bolje, ali barem na taj nacin zaista radi besprijekorno 3G
Jel ima tko jos iskustva s ovim jer se target i ja ne slazemo... Meni s4 radi na jedan nacin njemu na drugi... Isprobao sam danas i s3, isto ne spusta signal na 2G
Na svakom mobitelu dosad i samsung (s3) i lg i iphone (5 i 6) ako ne hvata 3g spusta na edge. Nema smisla ako ne hvata 3g da te skroz iskljuci.
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Jel tko instalirao iOS 8.4.1 na iPhone 6? Ja se jos uvijek drzim 8.1.1 jer odlicno radi, ali ipak je proslo dosta vremena i nadogradnji pa se razmisljam instalirati zadnji iOS.
Molio bih koji povratni info; se isplati nadogradnja il je to vise onako proforme nadogradnja i nema vidljivih promjena i/ili poboljsanja?
Neka novost u opcijama mozda?
Nisam primjetio ništa novo. Meni radi sve isto kao i prije.
Bookmarks