= Citat = Izvorno postao gorand1 Pregledaj post
imam jedan zanimljiv slučaj.....
telefonski sam ugovorio prijenos broja (bon t mobile) na tele 2 pretplatu,normalno uz uzimanje uređaja.....
naveo sam broj koji bih želio prenijeti i dao sam im jedan drugi broj kao kontakt broj na koji me mogu nazvati.....
za par dana dobijem neki paket u kojem je bila sam nova sim kartica i nije bilo nikakvih ugovora.
dobijem na na taj kontakt broj poruku da će prijenos biti 23.6

i dođe 23.6......i genijalci prenijeli kontakt broj u njihovu mrežu,a ne onaj koji sam tražio......
drugi dan dođe i mobitel i sad u kutiji ima i ugovor da je pretplata na taj navedeni kontakt broj....

zovem njihovu službu i objasnim im sve ,međutim oni sad ništa tu ne mogu,ja bi trebao sad o svom trošku vratiti mobitel i raskinuti pretplatu,pa bi oni taj broj vratili nazad u tu mrežu ,pa onda ponovo tražiti prijenos tog broja koji sam htio ili da napišem prigovor,a to što ja sad imam zajebanciju s tim i financijsku štetu nikome ništa,.

1.broj koji sam tražio nije uopće prenesen.....da li je to sad kašnjenje prijenosa broja.....
2.prenešen mi je pogrešan broj i sad kad bi taj broj vraćao ponovo u tu mrežu,izgubio bih pogodnosti koje sam tamo imao.....

...pa me sad zanima vaše mišljenje..
Imaš li negde napismeno gde piše da si baš taj broj hteo da prebaciš?
Ako ima,to je onda njihova greška,što su umesto broja koji si ti tražio da preneseš,oni su ti greškom prebacili broj koji si dao za kontakt.