Mozda si krivo uploadao nesto, tj. mozda si 0032 uploadao kao 004a.. ili tako nesto, neznam jel se to uopce moze al nista drugo mi ne pada na pamet![]()
Pozdrav svima,ovo mi je prvi post!
Problem s motorolom mi se desio kad sam editirao 0032_0001seem,004a_0001seem,a još sam skinuo s telefona 0061_0001seem,0062,00025...,al njih nisam mijenjao nego sam ih takve vratio nazad.Uglavnom,kad sam save vratio na telefon i resetirao ga dogodilo se blinkanje tipkovnice i ekrana.Jedino što mogu,je ući u boot loader.No,medjutim ni tu nema neke sreće!Provao sam stavit monsterflex u shx formatu i prek mss u vf3 formatu.U prvom slučaju mi daje report:failed,a u drugom mi ne prodje kompatibilnost,al svejedno pokrenem flashanje i isto error i report:cannot determine BAUDRATE!!!Ima li tko kakvu ideju?thx
Mozda si krivo uploadao nesto, tj. mozda si 0032 uploadao kao 004a.. ili tako nesto, neznam jel se to uopce moze al nista drugo mi ne pada na pamet![]()
hm,mislim da se to ne može,al i da jesam,svejedno bi ga monsterflex trebao razbiti! To me najviše čudi!!!
kak se ne bi moglo krivo spremit moze naravno da moze...Izvorno postao mandarinko
Malo sam prčkao po howardforumu i našao par ljudi sa sličnim problemom.Nime,flashanje ne uspjeva jer je error u ram downloaderu.Izgleda da se mora mijenjat neki čip!Zna li tko šta o tome???
Bookmarks