Počekaj do ponedjeljka. Tada ce operateri objaviti uvjete raskida
BOK. Treba mi netko tko je imao ovakvo iskustvo ili zna nesto o tome.
Znam da postoje 2 opcije prijevremenog raskidanja pretplatnickog ugovora.
1. plaćanje preostalih mjesečnih računa do isteka ugovora po cijeni visine ugovorne obveze
2. plaćanje razlike telefona
potpisana swing step tango (ona najniza neznam koja je od ove tri) plus opcija 5 (250kn mjesecno)
e sad ova druga. Mene zanima sljedeće: telefon sam platio 600kn prošle godine u 7.mj. Znači još imam 13 mjeseci do kraja ugovora i prva opcija prekidanja je preskupa. oko 4000kn..
Mene zanima da li itko zna koliko bi me kostala druga opcija? Prilikom raskidanja da li se gleda trenutna cijena uredaja u prodaji ili onda kad je potpisana pretplata'?
u pitanju je s4.
hvala na odgovoru
Počekaj do ponedjeljka. Tada ce operateri objaviti uvjete raskida
hvala za info. Posto nisam uzeo telefon na rate jer tada to nije bilo moguce sto bi to znacilo za mene? Da bi besplatno mogao raskinuti ugovor??? Ili ako previse ocekujem sto mislis koliko mi mogu ponuditi za otkup ugovora po cijeni razlike telefona? Koliku bi cifru mogao ocekivati kad bi danas zatrazio jel imas kakav okvirni broj??
Odgovore na ta pitanja pokušali smo otkriti ovdje:
http://cafe.mobil.hr/threads/79492-O...ćavaju-cijene
Gleda se puna cijena aparata koja u VIPu nikada ne pada ili se eventualno poveća.
Npr. Galaxy S4 mini sim free je od nedavno 2.099kn a u VIPu puna cijena bez ugovora 5.299 kn
Nokia Lumia 520 1.049kn ovako a u Vipu 2.299kn
Tako da se ne zamaraš time do ponedjeljka...
Danas mi je došla poruka od HT-a da od 1-30.6.2014 mogu raskinuti Ugovor radi novog nameta naše krasne države. Povećanje računa po broju je 8 kuna + PDV kako imam na Ugovoru 3 broja to je 30 kuna. Previše. Raskidam Ugovor svakako i prelazim na bonove iako i njima raste cijena 10%. Pa idem tražiti najjeftinijeg operatera na bonove koji ima i nešto do 2 GB prometa. Za razgovore ionako koristim druge opcije preko wi-fi ili preko podat.pod. Svaka im čast. Radi 30 kuna T-com će od samo mene izgubiti oko 330 kuna.
Pitaj jer bolje je biti glup pet minuta, nego cijeli život.
A što nam je sa VIP-om? Primjetio sam na web shopu da je onemogućeno kupovanje uređaja u pretplati.
edit:
Zvao sad SZK...još nemaju nikaj službeno i kažu da ćemo o svemu biti obavješteni. Čim je webshop onemogućen,nešto se kuha.
Živi bili pa vidli![]()
Zadnji uredio n3m3s1s : 30-05-2014 u 16:48
I ja vjerojatno raskidam ugovor s HT-om pa prebacujem poslovni broj na Bonbon. Tamo dobijem 2,5 GB interneta za 30 kn (kad uzmeš taj paket u pola cijene), a za 50 minuta poziva (10 kn) dobiješ pravih 50 min (obrač. jed. je 1 sekunda) i nema naknade za "uspostavu poziva". Još 10 kn za 150 SMS-ova i to je toUkratko, za 50ak kn mjesečno ću imati više nego što sam ikada imao na T-Mob tarifi za višestruko više love. Hvala državi na ovoj šansi za prijevremeni raskid ugovora
![]()
+ 10 kn poskupljenja na pretplatu i 10% na bonove
Tako je...mislim da će sa ovih 10 kuna izgubiti veliki dio pretplatnika...stvarno hvala državi...
Pitaj jer bolje je biti glup pet minuta, nego cijeli život.
znači, webshop je opet osposobljen. čuo se sa određenom ekipom koja radi tamo kod njih, tvrde da još ništa ne znaju.
novi opći uvjeti od 1.7.2014.:
Općenite odredbe:
• Pojašnjava se da usluge Vipneta obuhvaćaju prijenos pretplatničkog odnosa te preseljenje priključka i terminalne opreme
• Navodi se da kod podnošenja zahtjeva korisnik daje suglasnost za uzimanje preslika identifikacijskih dokumenata
• Navodi se da se na zahtjevu za sklapanje pretplatničkog odnosa upisuju podaci o terminalnoj opremi i kontakt•podaci korisnika
• Dodaje se informacija o najavi snimanja odlaznih poziva prema korisnicima
• Mijenjaju se rokovi za raskid ugovora u slučaju daljinske prodaje i prodaje izvan prostorija Vipneta, u oba slučaja na 14 dana
• Na web stranicama Vipneta objavit će se popis Vip partnera u čije se ime smiju slati obavijesti o uslugama i proizvodima
• Pojašnjava se da se prigovori vezani uz naknadu štete u drugom stupnju ne rješavaju na HAKOM-u (HAKOM nema tu ovlast).
Što je ovo? Prisluškivat će nas ili...?
Kaj oni cijene neće mijenjat? A baš sam mislio raskinut Homebox
Za sada ne. Ostaju po starom.
Briši
Dobio upravo poruku od Vipa da će biti naknada ne pretplatu 8kn+PDV i da korisnici do 10.07. imaju pravo raskida ugovora.
U poruci navedeno da će se detalji obznaniti na www.vipnet.hr/obavijesti 11.6
Use the Fork, because there is no Spoon.
I ja dobio... sutra idem u Vip![]()
Dajte mi obajsnite..znaci idem u vip raskinem ugovor BESPLATNO i to je to?! Nekako mi se jednostavno cini
Niko nije kriv, dok se ne dokaže suprotno!
Pa kad je tako.
Prekršili su uvjete ugovora koje si potpisao što je nepovoljno za tebe i možeš raskinuti.
Ako nemaš opciju uređaj raskineš i gotovo.
Nema.
Da ga plaćaš mjesečno onda bi imalo veze. Ovak nema.
Ok.. Onda idem to raskinut u petak i odmah kasnije radim novi ugovor sam da si neki mob uzmem opetto je moguce kaj ne?
Niko nije kriv, dok se ne dokaže suprotno!
Teško da će ti dat.
HT je dao nekim korisnicima, no za Vip ne znam jel će dat tako nešto.
Bookmarks