Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 470

Hybrid View

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Odmah je raskid.

Forumaš Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2011
    Operater
    tmobile
    Bodovi
    1.928
    Nivo
    10
    Bodovi: 1.928, Nivo: 10
    Bodovi: 1.928, Nivo: 10
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao yager Pregledaj post
    Odmah je raskid.
    ja sam dobio informaciju da je na kraju mjeseca raskid... hm.. kako je sad na kraju ako raskidam i gasim broj? na kraju mjeseca ili kroz par dana?

---------- Post added at 13:48 ---------- Previous post was at 13:43 ----------

mene bi trebali zvati danas. pa ću vam prenijeti dojmove i šta sam uspio srediti i kako. u biti ja ću biti najsretniji da dio pogasim, a brojeve koje koristimo da razvrgnem UO i pitam da naprave nove UO ako moze odmah i telefone bi uzeo naravno ali ako mi srede opet popust na tarife.

---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:48 ----------

= Citat = Izvorno postao dubbblin Pregledaj post
    ispravljač, hvala ti puno na odgovoru. upravo sam i od szk zaprimo potvrdu o mogućnosti realizacije ideje. mislim da ću čak i ostati na tarifi obitelj xxl jer mi svi brojevi rade promet i tarifa nam je prihvatljiva. jedino što ću pričekati sa gašenjem/ponovnim aktiviranjem iza dvadesetog; kada već plaćam za šesti mjesec, pa da i iskoristim, naravno. valjda će ostat još koji s5 na lageru s obzirom na veliki interes pretplatnika koji će željeti ugrabiti ponuđeno.. hvala još jednom
    jesi uspio dogovoriti gašenje preplata i rađenje novih? hvala unaprijed!

---------- Post added at 14:41 ---------- Previous post was at 13:56 ----------

= Citat = Izvorno postao ispravljach Pregledaj post
    Ali ako je prebacis u bonbon platit ćeš samo 20% tarife ako si na pretplati bio 6 dana
    ispravljač jesi siguran? jer su meni jednom prilikom kod prebacivanja broja nakon par dana zaracunali preplatu za cijeli mjesec. jer ako se prenosi su mi rekli da se naplaćuje za cijelo obračunsko razdoblje....

Pravi forumaš Postignuća:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2012
    Mobitel
    SGS3 - LG G2
    Operater
    VIP / T-Mobile
    Bodovi
    7.127
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.127, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Chuk_pravednik Pregledaj post
    ispravljač jesi siguran? jer su meni jednom prilikom kod prebacivanja broja nakon par dana zaracunali preplatu za cijeli mjesec. jer ako se prenosi su mi rekli da se naplaćuje za cijelo obračunsko razdoblje....
    Onda su te zeznuli i trebao si se zaliti. Ja sam pocetkom travnja prebacivao brojeve koji su bili na pretplati iz t-mobile u vip i dobio tarifu za naplatu proporcijonalno danima koliko sam i koristio do prijenosa broja. A u ostalom imas to i opisano u specifikacijama pojedinih tarifa/cjenika, neznam sada tocno gdje to pise, ali je 100% specificirano. Znaci za koristenje 10 dana platis tarifu 33%, za 15 dana 50%...itd +RF....
    Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?

Pravi forumaš Postignuća:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2012
    Mobitel
    SGS3 - LG G2
    Operater
    VIP / T-Mobile
    Bodovi
    7.127
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Chuk_pravednik Pregledaj post
    ja sam dobio informaciju da je na kraju mjeseca raskid... hm.. kako je sad na kraju ako raskidam i gasim broj? na kraju mjeseca ili kroz par dana?[COLOR="Silver"]
    Opci uvijeti T-mobile
    Vidi tocku broj 92 na navedenom linku.
    Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?

5. 'Hvala' kaže:

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2012
    Mobitel
    jafon3gs i Samsung S3
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    5.710
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.710, Nivo: 17
    Bodovi: 5.710, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinoć sam bio u City Centre One (west). gužva nenormalna. škvadra je radila i nakon radnog vremena (21h). stvarno za svaku pohvalu, iako bi vjerojatno više od pohvale željeli da su se debosi koji dolaze u 20:50h pokupili i došli sutradan....

Kaže momak da mi neće ništa gasiti i otvarati ponovo nego da će samo maknuti obveze sa brojeva i ponovno zavesti na nositelja 24mjesečnu obvezu.... Složili smo se da me formalnost ne interesira nego da mi je bitno da izvedem što sam naumio.. Potiho se pričalo, pa sam dobio dojam da imaju više šema za hendlanje novonastalih situacija, ali s obzirom da sam relativno dobar potrošač i da sam oduvijek kod njih - dogovorili smo se. Rezervirao sam s5. Kad stigne, nazvati će me, pa ćemo onda sve to izrealizirati. Isto tako, možda će nekome koristiti, nije bitno da li se zatvaranje/otvaranje radi početkom ili krajem mjeseca (barem mi je tako komunicirano)...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Mobilni operateri u Italiji
    By macgyver in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 14-01-2013, 01:07
  2. Odgovora: 0
    Posljednji post: 21-02-2008, 11:18
  3. Odgovora: 0
    Posljednji post: 21-02-2008, 11:14
  4. Talijanski operateri (cijene poziva u HR)
    By hp compaq in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 12-01-2008, 02:04
  5. Preimenovanje podforuma "Mobilni Operateri" u "Operateri" ili nešto sl. ?
    By //Wild-Boy\\ in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 01-04-2005, 12:29

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove