Odmah je raskid.
Odmah je raskid.
ja sam dobio informaciju da je na kraju mjeseca raskid... hm.. kako je sad na kraju ako raskidam i gasim broj? na kraju mjeseca ili kroz par dana?
---------- Post added at 13:48 ---------- Previous post was at 13:43 ----------
mene bi trebali zvati danas. pa ću vam prenijeti dojmove i šta sam uspio srediti i kako. u biti ja ću biti najsretniji da dio pogasim, a brojeve koje koristimo da razvrgnem UO i pitam da naprave nove UO ako moze odmah i telefone bi uzeo naravno ali ako mi srede opet popust na tarife.
---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:48 ----------
jesi uspio dogovoriti gašenje preplata i rađenje novih? hvala unaprijed!
---------- Post added at 14:41 ---------- Previous post was at 13:56 ----------
ispravljač jesi siguran? jer su meni jednom prilikom kod prebacivanja broja nakon par dana zaracunali preplatu za cijeli mjesec. jer ako se prenosi su mi rekli da se naplaćuje za cijelo obračunsko razdoblje....
Onda su te zeznuli i trebao si se zaliti. Ja sam pocetkom travnja prebacivao brojeve koji su bili na pretplati iz t-mobile u vip i dobio tarifu za naplatu proporcijonalno danima koliko sam i koristio do prijenosa broja. A u ostalom imas to i opisano u specifikacijama pojedinih tarifa/cjenika, neznam sada tocno gdje to pise, ali je 100% specificirano. Znaci za koristenje 10 dana platis tarifu 33%, za 15 dana 50%...itd +RF....
Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?
Opci uvijeti T-mobile
Vidi tocku broj 92 na navedenom linku.
Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?
Sinoć sam bio u City Centre One (west). gužva nenormalna. škvadra je radila i nakon radnog vremena (21h). stvarno za svaku pohvalu, iako bi vjerojatno više od pohvale željeli da su se debosi koji dolaze u 20:50h pokupili i došli sutradan....
Kaže momak da mi neće ništa gasiti i otvarati ponovo nego da će samo maknuti obveze sa brojeva i ponovno zavesti na nositelja 24mjesečnu obvezu.... Složili smo se da me formalnost ne interesira nego da mi je bitno da izvedem što sam naumio.. Potiho se pričalo, pa sam dobio dojam da imaju više šema za hendlanje novonastalih situacija, ali s obzirom da sam relativno dobar potrošač i da sam oduvijek kod njih - dogovorili smo se.Rezervirao sam s5. Kad stigne, nazvati će me, pa ćemo onda sve to izrealizirati. Isto tako, možda će nekome koristiti, nije bitno da li se zatvaranje/otvaranje radi početkom ili krajem mjeseca (barem mi je tako komunicirano)...
Bookmarks