Evo i ja sam malo prochatao s njima
(maknuo sam nick djelatnika ako će imati neugodnosti)
..a sad ti budi pametan. Da li se iz ovog može napraviti ono o čemu pričamo?
Evo c/p:
Dobrodošli u chat Hrvatskog Telekoma. Agent će se ubrzo uključiti u razgovor. U svrhu poboljšanja usluga Hrvatskog Telekoma razgovori se mogu snimati.
Moje ime je xxx
xxx: Dobar dan, kako Vam mogu pomoći u vašoj web kupovini?
Vaša poruka:: Pozdrav, kupnjom uređaja u web shopu uz aktivaciju ugovora (uzeo bih novi broj) - kada starta ugovor? Samom kupovinom u web shopu ili aktivacijom kartice nakon što poštar donese uređaj?
xxx: Aktivacijom nakon što vam se sve dostavi.
Vaša poruka:: Da li poštar onda donosi i ugovor koji se mora vraćati? Ili je dovoljno što su uneseni podaci prilikom kupovine?
xxx: Biti će dovoljno podaci u narudžbu, dostavi vam se sve doma.
Vaša poruka:: Ukoliko se danas napravi kupnja, kada bih mogao očekivati uređaj? Iz Zagreba sam.
xxx: Unutar 5-7 radnih dana.
Vaša poruka:: U vezi eventualnog poskupljenja..vidio sam najave. Kako će mi uređaj u ovom slučaju doći sljedeći tjedan (kažete unutar 5-7 r. dana) - da li mene zahvaća poskupljenje?
Vaša poruka:: ..jer ugovor se aktivira aktivacijom kartice/prvim pozivom - on bi u ovom slučaju bio sljedeći tjedan. Ne znam kad planirate poskupljenje - ja bih uzeo ugovor po starim uvjetima
xxx: Da, sve korisnike to zahvaća, jer se radi o povećanju radijske frekvencije što je povećanje naknade državi zbpg korištenja radijskog spektra.
xxx: Ne radi se o povećanju cijene tarifa.
Vaša poruka:: Da li bi (u ovom mom konkretnom slučaju - da danas uzmem uređaj s ugovorom - novi broj) meni u ugovoru bili trenutni uvjeti (cijene tarife) ili ti novi?
Vaša poruka:: ..uzeo bih plan za zabavu (190 kn)
Vaša poruka:: xl
xxx: Sada naručujete po trenutnim cijenama.
Vaša poruka:: Da li dobijam i nešto uz uređaj, kad stigne? Neki pisani trag - ugovor i slično?
xxx: Da, dobiti ćete.
Vaša poruka:: To se, rekli ste, ne vraća potpisano? Dovoljno je na web shopu što se unese kad je obavljena kupnja?
xxx: Da, ne morate vraćati.
Vaša poruka:: ja bih, iako sam u ovom mjesecu napravio kupnju, dobio tek račun u 7 mjesecu (za 6 mjesec)? Jer ću aktivaciju broja napraviti tek sljedeći mjesec (sljedeći tjedan kad dođe uređaj)?
xxx: Da, tako je.

Odgovori uz citat
Bookmarks