Ja jos imam 5, 7, 17 mjeseci do isteka, sad mi najveci problem na sta otici. (T-mobile) mobiteli sve
E da, kad ce nam otkljucati mobitele? Morali bi pri isteku ugovora, a ako se sad raskine znaci da bi trebali i mobove otkljucati ili?
Ja jos imam 5, 7, 17 mjeseci do isteka, sad mi najveci problem na sta otici. (T-mobile) mobiteli sve
E da, kad ce nam otkljucati mobitele? Morali bi pri isteku ugovora, a ako se sad raskine znaci da bi trebali i mobove otkljucati ili?
To nije "info iz Tele2" to je rekla - kazala u graduajd vidjet ćemo šta ce biti
Pozdrav.
Mene zanima kako to ide kad se raskine ugovor dal prekid nastaje odmah ili se čeka istek mjeseca? Ako je odmah več sutra startam u T mobile.
Odmah je raskid.
ja sam dobio informaciju da je na kraju mjeseca raskid... hm.. kako je sad na kraju ako raskidam i gasim broj? na kraju mjeseca ili kroz par dana?
---------- Post added at 13:48 ---------- Previous post was at 13:43 ----------
mene bi trebali zvati danas. pa ću vam prenijeti dojmove i šta sam uspio srediti i kako. u biti ja ću biti najsretniji da dio pogasim, a brojeve koje koristimo da razvrgnem UO i pitam da naprave nove UO ako moze odmah i telefone bi uzeo naravno ali ako mi srede opet popust na tarife.
---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:48 ----------
jesi uspio dogovoriti gašenje preplata i rađenje novih? hvala unaprijed!
---------- Post added at 14:41 ---------- Previous post was at 13:56 ----------
ispravljač jesi siguran? jer su meni jednom prilikom kod prebacivanja broja nakon par dana zaracunali preplatu za cijeli mjesec. jer ako se prenosi su mi rekli da se naplaćuje za cijelo obračunsko razdoblje....
Onda su te zeznuli i trebao si se zaliti. Ja sam pocetkom travnja prebacivao brojeve koji su bili na pretplati iz t-mobile u vip i dobio tarifu za naplatu proporcijonalno danima koliko sam i koristio do prijenosa broja. A u ostalom imas to i opisano u specifikacijama pojedinih tarifa/cjenika, neznam sada tocno gdje to pise, ali je 100% specificirano. Znaci za koristenje 10 dana platis tarifu 33%, za 15 dana 50%...itd +RF....
Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?
Opci uvijeti T-mobile
Vidi tocku broj 92 na navedenom linku.
Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?
Sinoć sam bio u City Centre One (west). gužva nenormalna. škvadra je radila i nakon radnog vremena (21h). stvarno za svaku pohvalu, iako bi vjerojatno više od pohvale željeli da su se debosi koji dolaze u 20:50h pokupili i došli sutradan....
Kaže momak da mi neće ništa gasiti i otvarati ponovo nego da će samo maknuti obveze sa brojeva i ponovno zavesti na nositelja 24mjesečnu obvezu.... Složili smo se da me formalnost ne interesira nego da mi je bitno da izvedem što sam naumio.. Potiho se pričalo, pa sam dobio dojam da imaju više šema za hendlanje novonastalih situacija, ali s obzirom da sam relativno dobar potrošač i da sam oduvijek kod njih - dogovorili smo se.Rezervirao sam s5. Kad stigne, nazvati će me, pa ćemo onda sve to izrealizirati. Isto tako, možda će nekome koristiti, nije bitno da li se zatvaranje/otvaranje radi početkom ili krajem mjeseca (barem mi je tako komunicirano)...
zar se ne plaća mobitel i dalje na rate?
Ako je uređaj plaćen jednokratno prilikom zasnivanja ugovornog odnosa NE PLAĆA se ništa. De nada, nothing, nula, ništa se ne plaća. Nema nikakvog naplaćivanja po njihovoj cijeni.
Ako je uzet uređaj na rate onda ništa od raskida bez plaćanja. Samo u ovom slučaju ima dodatnih troškova.
Rečeno je već hrpu puta u temi i nemojte sada pisati neke neprovjerene i netočne informacije.
Uzeo sam uređaj u Web shopu i platio odmah 300 kn a popust su mi dali 6200 kn. Njihov problem. Nemam opciju uređaj na mjesečnom računu.
Ostatak ćeš plaćati na rate sigurno nisu se oni zeznuli budi siguran.
Procitaj post 161.
---------- Post added at 13:31 ---------- Previous post was at 13:17 ----------
Tele2 objavio poskupljenje. Isto kao i HT. 10kn na račun više, raskid bez penala je moguć također.
www.tele2.hr/obavijest
ja imam opciju uređaj na raćunu, znaći sad bi ja morao jednokratno platiti sve preostale naknade?
Da.
Ma naravno da oni neče propast ali nas ovakve sitnice vesele.
Nas sitnice vesele i vecina ce nas opet potpisati.nove ugovore po vecim cijenama.
Znači, konkretno kod Tele2 koji plaćaju pretplatu plus uređaj.
Pretplata ide OFF
Ali uređaj, ono što je ostalo od "otplate na rate" će trebati pljucnuti odmah, u sljedećem računu i amen.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
I ja sam upravo dobio poruku od Tele2 i zanimaju me 2 stvari u slucaju da raskinem ugovor:
1. Da li ostajem na istoj tarifi
2. Da li mi je ugrozen broj
Hvala
Forumaš godine :)
Broj ti nije ugrozen. Mozes ga ili ostaviti na prepaidu, ili prebaciti na drugu mrezu, a za ostanak na istoj tarifi ne mogu reci.
ja sad mogu otići u Vip centar i podnjeti zahtjev za prelazak? sad imam Tele2
oatalo mi je još 8 mj. za uređaj 24 kn/mj.
to dobijem na sljedećem raćunu?
Dali je tko otisao raskinuti ugovor? Sta kazu za otkljucavanje uredaja? Zvao szk, kazu da neznaju i da se sve pita u t-centru pri raskidanju.![]()
u Tele2 prilikom raskida pošalješ na korisnik@tele2.com presliku osobne, broj mobitela i IMEI i stiže ti kod kroz 24 sata
Bookmarks