Napokon i tele2 dopustio da ako se raskine ugovor opcija uredaj se i dalje moze otplacivat mjesecno a ne odjednom!
A ti si imao jos malo predplate,al oni koji su prije mjesec dana napravili velike predplate i uzeli jeftino mobove..sad samo ponove isto i imaju koju tisucu u džepu![]()
Niko nije kriv, dok se ne dokaže suprotno!
Ja sam bio danas ujutro isto... Ja imam istu situaciju kao kolega Zhudi. Meni rekil ako prekinem predplatu,gubim broj. Ja reko a što je sa bonovima? On ode,vrati se... Da možete se prebaciti u zakon tarifu. Nikakve uređaje mi nisu nudili. Reko Ok... Razmislit ću...Doviđenja..
Kod prelaza sa pretplate na bonove svima je osnovna tarifa Vipme start tarifa - 0,69kn/min, SMS i Mb prometa po 0,39kn. Opcija su Zakon tarife ako hoćeš .
VIše nisu dostupne stare Vipme tarife koje du bile do jućer. (Non stop - traje do isteka 12 mjeseci akcije i sve Hoću tarife). Najavili su da će 01.07.2014 opet doći promjene trajanja bonova (npr. 50 kn je sada 75 dana).
šta je s tim nokiama po 18kn za članove obitelji? jel to uz potpisivanje ugovorne obveze za člana na 24 mj. ili?
Vjerojatno će skratit vrijeme trajanja bona i to sve kako bi natjerali korisnike da češće kupuju bonove (i ubiru 10% ekstra).
Ovaj namet im je fino sjeo, dobro će zaaraditi na tome (i operateri).
pretpostavljam da imaš 3 člana obitelji koji rade, svaki od njih, više od 1000 minuta mjesečno prema T-comu i T-mobileu.
bar 300 do 1000 uspostava svaki mjesec.
2gb prometa svaki mjesec, po broju.
da ćeš nakon 12 plaćenih računa zatražiti zamjenu nositelja i uzeti novi flagship za 1000 kn.
i da je t-mobile signal u tvom kraju odličan.
ako je tome tako, mislim da je to tarifa za tebe.
i još ako imaš HT-Amex karticu s dodatnim pogodnostima - onda je super po tebe.
Zadnji uredio ispravljach : 11-06-2014 u 20:31
Samo da napomenem da sam danas uzeo bon za Bonbon broj - 80kn - naplaćen isto toliko, bez ikakvih uvećanja.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa tek od 10.7. ce biti vec cijene.
aha, a jbg![]()
Kaj se tiče homeboxa ja sam ga imao,tj imam uređaj i sada,kad sam ih pitao dali postoji opcija da se stavi druga kartica na bonove u njega rekli su da nemože!Tako da se bojim da ti jedino rješenje prječi u t.mobile ako ti treba samo internet,jel ja imam trenutno tako! I po novom ugovoru imam 7 giga po max brzini a poslje smanje ali nema ograničenja!
Zovi ih i traži na rate.
11. Iznimno od točke 8. ovih Uvjeta korištenja, korisnici koji iskoriste svoje pravo i raskinu pretplatnički
ugovor bez naknade sukladno članku 42. stavku 7. ili 42a. stavku 10. Zakona o elektroničkim
komunikacijama, mogu odabrati da preostale mjesečne naknade nastave plaćati prema otplatnom
planu. Ukoliko ne odaberu takav način plaćanja, preostale mjesečne naknade trebaju platiti
jednokratno.
Rješenje za homeboxm= kako zadržati broj.
1. Raskid u VIP centru
2. Prelazak drugom operateru
3. Povratak u VIP na homebox na bonove
P.s.
Jedan od prvih korisnika homeboxa na bonove u Hrvatskoj sam ja. Čim su ponudili prebacio sam broj iz t-coma (~70 kn/mj).
Već godinama plaćam 15 kn svakih 9 mjeseci. Primam pozive na homebox svaki tjedan, bar jedan poziv, jer se čitava komunikacija preselila na mobitele
Pozdrav!Mene zanima da li mogu nastaviti plaćati uređaj na rate kod Tele2 a broj prebaciti na simpu?
Reality is wrong.Dreams are for real.
Homebox na bonove -15kn u 9mj. Kako idu pravila o uplati? Koliko minimalno svakih koliko mj da ne ugase broj?
Kao i VIPme. Bon od 15 kn produži za par dana, ali nakon toga počinje novo razdoblje neaktivnosti od 270 dana ili 9 mj
Ja ću uredno raskinuti ugovore podatkovnih tarifa kod t-mobilea i vipa pa ću nanovo nešto uzeti. Bar ću tu uspjeti nešto uzeti
![]()
Evo i HAKOM se oglasio vezano uz otplatu uređaja na rate:
PRIOPĆENJE ZA MEDIJE
HAKOM: Otplata mobitela moguća i u ratama
Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije pojašnjava kako korisnici, koji su sklopili ugovore za tarifne modele uz obročnu otplatu mobilnih uređaja, i dalje mogu nastaviti plaćati uređaj u ratama, bez obzira jesu li raskinuli ugovor za uslugu.
http://www.hakom.hr/default.aspx?id=3743
Je li HT svima nudio ulazak u retention program ako su htjeli raskinuti ugovore?
Bookmarks