Bon ili pretplata? Viđeno je više puta da T-com korisnicima bonova ograničava brzinu.
Imam ovaj mob,instaliram Nokia PC Suite,odem na opciju da spojim preko usba na internet da mi mob sluzi kao modem i onda mi samo pise "Windows is installing PC Connectivity Cable drivers,please wait..." i tako stoji i po pol sata,nemam zivaca vise cekat.
Takoder mi na ikonici ne pise da je spojen usbom na nokia pc suite,samo kad prikljucujem usbom i odaberem na mobitelu masovna pohrana onda je pored ikonice zeleno da je spojeno.
Ja sad tako cekam i ceakm da se ti driveri instaliraju ali nikako,imao sam davno ashu 302 i koristio je kao modem i radila je...a ovo sad nikak da zavrsi.
Sta mi je ciniti,deinstalacija ili repair ne pomaze.
EDIT:
Uspio sam spojiti mob na 3G mrezi ali je brzina nikakva,s obzirom da je mob UMTS uredaj sa brzinom do 384kbs,a kod mene u selu je od Tcoma na 3G najveca brzina do 170kbs,ocekivao sam da ce raditi sve kak spada,ali nista od toga,u cemu je problem?
Zadnji uredio Expresso : 19-05-2014 u 17:29
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Bon ili pretplata? Viđeno je više puta da T-com korisnicima bonova ograničava brzinu.
Na bonove,ali problem se javlja samo na tom mobitelu,kad se spajam preko androida onda je brzina super kako treba da bude,ali preko te nokie je uzasno s obzirom da podrzava UMTS (3G)
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Bookmarks