Molim pomoć! imam LG G3. instalirao sve po uputama i kad ga hoću pokrenuti samo se na trenutak pojavi pokretanje i ugasi se...
Molim pomoć! imam LG G3. instalirao sve po uputama i kad ga hoću pokrenuti samo se na trenutak pojavi pokretanje i ugasi se...
koju si verziju skinuo...najnovija ti je Sygic Navigation v.14.7.5 crk + HUD+BLACKBOX + EU-Speedcam...zadnje maps su 2014.09. mozes ih skinuti tu na forumu, mislim da ima i torent..tu na forumu nema ove zadnje verzije Sygic 14.7.5. evo ti link odakle da skines:http://www.uploadable.ch/file/PmKk8K...ygic...isplati ti se skinuti jer je odlicna verzija i radi vrhunski..
kad skines navigaciju i maps, raspakiraj rar arhivu i u Sygic, maps ubaci zeljene mape i prebaci na mobitel..mislim da je kod tebe kitkat, probaj na internu memoriju..
Hvala ti na odgovoru! samo bi te molio da mi pojasniš ovaj dio "i u Sygic, maps ubaci zeljene mape i prebaci na mobitel"
skinem li samo ovo kaj si mi zacrvenio ili još nekaj, mislim mape... di da ih skinem? i di da ih ubacim...
Bookmarks