Teoretskih ne , jedino što sad može radit na KitKatu na SD kartici .
Karte su stare , od Navteq_a , a može se pustiti uređaju da sam nadogradi TeleAtlas karte direktno iz aplikacije , po sistemu Navigona . Znamo da su za "balkan" slabije i imaju pokrivenost kao i TomTom , ali to u biti i jesu TomTom karte , jer je ovaj kupio TA . Navodno da će TeleAtlas preuzeti istočno tržište i tamo uglaviti svoje karte , možda ih popravi i budu donekle upotrebljive . Za EUropu sve su karte dobre , a tamo i "deru" po tomTom uređajema . Normalno Tamo je ta firma jaka , jer nije baš jednostavno koristiti takve karte , treba ih znati i kreknuti . Meni je u Renaultu bio originalni navigator s TomTom_om i to samo istočna EU , a WEST sam morao dokupiti za nekih 60 Eura . Kod nas te karte nemaju svrhe , imaš glavne ceste i velike gradove , a sela i manja mjesta nemaju negdje ni ceste , akamo adrese ili kućne brojeve ...
Sygic s starijim kartama Navteq , od prošle godine , bolje radi nego s ovim novijima TA iz 4 mjeseca ove godine . U Italiji , Austriji nisam primjetio razlike između TA i Navteq ...
Zaključak:
- Ostavi kako je i čekaj da izađu nove karte Navteq (HERE) ...

Odgovori uz citat
Bookmarks