Sygic GPS navigacija verzija 14.3.1 za Android
Instalirana mapa za HR (Navteq)
Instalacija:
- Raspakirati Sygic1431HR.rar
- Kopirati folder "Sygic" na intSD Card ili extSD Card (SD)
- Nakon toga pokrenite *.apk datoteku
- Kad se aplikacija instalira kliknite na "Gotovo"
- Vratite se na početni Meni, pronađite Sygic ikonicu i pokrenite program
- Navigacija bi trebala biti odmah podešena na HR jezik , ako su Vam meniji na hrvatskom jeziku
- Sygic nije ovisan o rezoluciji uređaja , podržava sve do Full HD rezolucije .
- Ostale karte ručno dodati u "folder" Maps isto kao što je postavljen folder od karte hrv.nt.2013.09
- Pratiti postupak koji traži aplikacija
- Maknite kvačicu ako Vam ne treba kamionski Mod (Truck Mode)
- e-Mail i prijava (može se ignorirati - klikni na pokazivač lijevo pri dnu)
- Ne dozvoliti Sygicu "samoinstalaciju" karata
- Ova verzija Sygic 14.3.1 (R-118635) nema problema KitKat_om (Android 4.4) , Može se instalirati na SD karticu .
Link za Sygic 14.3.1 (application/rar) - 155.7 MB
Linkovi za karte - EU :
Sygic GPS Navigation Europe Maps (Navteq)
Ne rade li Linkovi , pošaljite poruku PP - Please PM, If dead Links found
Zadnji uredio walter66 : 30-05-2014 u 23:04 Razlog: Izmjenjena verzija aplikacije
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Pozdrav društvo i hvala ti walter66 na tvojim korisnim postovima! Ovu verziju sam pokušao instalirati na moj samsung s3, ali bez uspjeha. Instalirao sam ih već bezbroj puta ali mi nije išlo nikako pa sam od prošle verzije uzeo folder sa mapom i ostalim stvarima, a promijenio sam samo apk, stavio sam ovaj tvoj zadnji umjesto prethodnog i proradio je. Sutra ću ga testirati.
@ istrako
Radi na mojem S3 mini , HOX_u , Xperia Z1 Compact , HTC Flyer , moralo bi raditi i na tvom S3 , neznam u čemu si dosad griješio .
Svaki puta kad stavljam novu verziju deinstaliram i izbrišem sve osim "Maps" sa NQ kartama , dodam još koje želim , pokrenem
aplikaciju podesim , ako nešto treba i stvar završena . Imam ovu navigaciju instaliranu i na klasičnoj navigaciji GeoVision 5850
Sygic 14.3.0 Cracked (R-117628)
Info:
Tekst sam prevodio sa google prevodiocem jer je sajt sa koejg sam preuzeo fajlove je Poljski.
PRIJAVA ZA STICANjE najviše OFFLINE navigaciju u SVETU!
Sigic GPS navigacija je savršen "red po red", koji možete probati besplatno. Visok kvalitet mape iz TomTom i drugih prodavaca su uskladišteni na vašem Android telefona, tableta ili SD kartice, tako da možete da koristite navigaciju bez internet konekcije. Doživotna licenca uključuje besplatno karta ažurira nekoliko puta godišnje. Za bezbedno i udobno voziti noću, aplikacija Sigic navigaciju funkcija obezbeđuje HUD.
Ova verzija uključuje 7 dana da testirate punu navigaciju. Nakon 7 dana ostaje slobodan i neograničen pristup mape van mreže interesa (POI) i planiranje rute, a opcija za nadogradnju na navigaciju sa večitim licencom.
KARAKTERISTIKE
• Visokokvalitetni mape čuvaju na telefonu
• Radite samo sa GPS - bez Potrebna je Internet veza
• Navigacija od "okrenuti prema prelazu" glas
• Free ažuriranje karata i mesta od interesa
• HUD (Head Up Displai) dostupan kao u kupovini app
• nazivi ulica Govori vam omogućava da se fokusirate na putu
• Tri alternativne rute da biraju
• Lako se unose puteve prevlačenjem i otpuštanjem
• Standardi za posećenih mesta
• Izbegavajte puteve na relaciji
• Dinamički traka pomoći obezbeđuje sigurnu promenu trake
• Pogledaj Junction sa počastima izleti iz autoputeva
• Mere opreza za ograničenju brzine kršenja
• Upozorenja fiksnih radara
• Upozorenja o policijskim kontrolnim punktovima iz drugih vozača
• 3D prikaz gradova i drugih oblasti za bolju orijentaciju
• Navigacija za pešake
• kompas i štoperica funkcije korisne za aktivno provođenje slobodnog vremena daleko od kuće
• Grafika optimizovan za telefone i tablete
• Integracija auto audio uređaja - Bluetooth ili kablovske veze
• HUD (Head Up Displai) pokazuje GPS navigaciju na vetrobranu automobila bez dodatnih pribora
Alžir, Andora, Angola, Argentina, Australija, Austrija, Azerbejxan, Bahrein, Belgija, Benin, Bocvana, Brazil, Bruneji, Bugarska, Burkina Faso, Kamerun, Kanada, Kanarska ostrva, Kolumbija, Hrvatska, Kipar, Češka Republika, Demokratska Republika Kongo, Danska, Egipat, Estonija, Finska, Francuska, Gabon, Nemačka, Gana, Gibraltar, Grčka, Hong Kong, Mađarska, Čile, Indonezija, Iran, Irak, Irska, Izrael, Italija, Kazahstan, Kenija, Kuvajt, Letonija, Lesoto, Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, Makao, Malavi, Malezija, Mali, Malta, Mauritanija, Mauricijus, Majotta, Meksiko, Monako, Maroko, Mozambik, Namibija, Holandija, Novi Zeland, Niger, Nigerija, Norveška, Oman, Pakistan, Filipini, Poljska, Portugalija , Katar, Republika Kongo, Reinion, Rumunija, Rusija, San Marino, Saudijska Arabija, Senegal, Srbija, Singapur, Slovačka, Slovenija, Južna Afrika, Španija, Svazilend, Švedska, Švajcarska, Tajvan, Tanzanija, Tajland, Togo, Tunis, Turska, Uganda, Ukrajina, Urugvaj, Ujedinjeni Arapski Emirati, Velika Britanija, SAD, Vatikan, Venecuela, Vijetnam, Zambija, Zimbabve
Sigic | Dovođenje život mape.
Instrukcije kako instalirati?
1. Kopirati "Sygic1430_118628cr" apk fajl
na memorisku karticu ili internu memoriju vašeg
uredjaja.
2. Instalirati apk po zavrsetku instalacije ne pokretati sygic.
3. Kopirati sygic folder na memorisku karticu ili internu memoriju.
4. Konektovati wifi, da vam ne pokida kredit, preuzimanje karata.
5. Pokrenuti sygic, odabrati kontinent i preuzeti mape, za one države
koje vam trebaju. Uživajte!!!
Download:
Code:http://uptobox.com/seqcplcs6rmr
Zadnji uredio Legija.007 : 20-05-2014 u 12:16
Ako te boli zeludac...popij PELINKOVAC,a za sve ostalo sto te zaboli popij JEGER! Ima 56 trava da mu j.... mater jedna ce ti pomoc!!! :D
walter66
Nisam nigdje pogriješio, a bedzbroj puta sam instalirao Sygic na svoj s3 i uvijek je radilo. Ovaj puta mi sve instalira i kada bi izašao van sa instalacije prethodno potvrdivši na "ok" i prilikom pokretanja same navigacije dodirom na ikonicu počela bi se kao pokretati navigacija i onda samo prekine, i to sam pokušavao 4-5 puta da si provjerim da nisam negdje pogriješio i kad sam instalirao staru verziju bez greške je radila. Ali no sikiriki, riješio sam problem opisan u mom prethodnom postu
Ne moraš "citirati" cijeli moj prvi post ! (Znam kako izgleda)
Instaliro navigaciju na galaxy tab 2,sve po uputstvu...ali listajuci po postavkama primjetio sam da mi licenca vrijedi do 28.05 2014...gdje sam pogrijesio...ili to neznaci nista
Zadnji uredio walter66 : 21-05-2014 u 19:32
Vjerovatno si ostatak karata skidao preko aplikacije , sad imaš Teleatlas Karte s ograničenim korištenjem !
" - Ne dozvoliti Sygicu "samoinstalaciju" karata (Instalirao bi TA karte , koje nisu dobre za naše područje) "
Nisi pratio upute !
u pravu si,ulazio sam u karte..pokusacu ponovo...hvala ti
prebacim folder na karticu, instaliram apk i kad pokrenem navigaciju, krene mi neko skidanje..
iskoči failed, i piše, downloading resource file from googleplay failed.. a gore u notificationu mi piše, downloading failed because you may not purchased this app..
Zadnji uredio Tom_Bill : 25-05-2014 u 18:55
Za onog kome treba samo jedna karta neka skine sa marketa program koji ima 7 dana probe.Kad licenca istekne a treba vam navigacija jednostavno na mobitelu vratite datum za jednu godinu i ponovno startate navigaciju i imat čete još 365 dana do isteka
instalirao...sve radi za sad....thanks
Sygic GPS navigacija verzija 14.3.1 za Android
Instalirane mape za SLO - HR - BiH (Navteq)
Instalacija:
- Raspakirati Sygic1431SloHrBiH
- Nakon toga pokrenite sygic1430.apk
- Kad se aplikacija instalira kliknite na "Gotovo" (ne na pokreni)
- Navigacija bi trebala biti odmah podešena na HR jezik , ako su Vam meniji na hrvatskom jeziku ,
ili podesite na neki dostupni jezik koji želite .
- Ostale karte ručno dodati u "folder" Maps isto kao što su postavljene folder od karte
- Pokrenuti Sygic1431.apk
- Ne dozvoliti Sygicu "samoinstalaciju" karata (Instalirao bi TA karte , koje nisu dobre za naše područje)
- Ova verzija Sygic 14.3.1 nema problema KitKat_om (Android 4.4) , Može se instalirati na SD karticu .
Linkovi za bazni program + apk :
Linkovi za ostale karte - EU :
Zadnji uredio walter66 : 21-06-2014 u 16:53
E ovo sada radi i to savršeno! Hvala walter66!
*** Ne moraš me hvalit u zasebnom postu , dovljno je kliknuti na 'Hvala'
Zadnji uredio walter66 : 24-06-2014 u 21:59
Sygic GPS navigacija verzija 14.3.2 za Android
Instalirana mapa za HR (Navteq)
Instalacija:
- Raspakirati Sygic1432HR.part1.rar i Sygic1432HR.part2.rar
- Nakon toga pokrenite sygic_14.3.2_HR.apk datoteku
- Kad se aplikacija instalira kliknite na "Gotovo"
- Navigacija bi trebala biti odmah podešena na HR jezik , ako su Vam meniji na hrvatskom jeziku
- Ostale karte ručno dodati u "folder" Maps isto kao što je postavljen folder od karte hrv.nt.2013.09
- Pratiti postupak koji traži aplikacija
- Ne dozvoliti Sygicu "samoinstalaciju" karata , dodajte ručno s donjeg linka
- Ova verzija Sygic 14.3.2 nema problema s KitKat_om (Android 4.4) , može se instalirati na SD karticu .
Problem možete imati na nekim Samsung telefonima ...
Linkovi :
Linkovi za karte - EU :
ima li kakvih promijena u odnosu na prijasnju verziju
Teoretskih ne , jedino što sad može radit na KitKatu na SD kartici .
Karte su stare , od Navteq_a , a može se pustiti uređaju da sam nadogradi TeleAtlas karte direktno iz aplikacije , po sistemu Navigona . Znamo da su za "balkan" slabije i imaju pokrivenost kao i TomTom , ali to u biti i jesu TomTom karte , jer je ovaj kupio TA . Navodno da će TeleAtlas preuzeti istočno tržište i tamo uglaviti svoje karte , možda ih popravi i budu donekle upotrebljive . Za EUropu sve su karte dobre , a tamo i "deru" po tomTom uređajema . Normalno Tamo je ta firma jaka , jer nije baš jednostavno koristiti takve karte , treba ih znati i kreknuti . Meni je u Renaultu bio originalni navigator s TomTom_om i to samo istočna EU , a WEST sam morao dokupiti za nekih 60 Eura . Kod nas te karte nemaju svrhe , imaš glavne ceste i velike gradove , a sela i manja mjesta nemaju negdje ni ceste , akamo adrese ili kućne brojeve ...
Sygic s starijim kartama Navteq , od prošle godine , bolje radi nego s ovim novijima TA iz 4 mjeseca ove godine . U Italiji , Austriji nisam primjetio razlike između TA i Navteq ...
Zaključak:
- Ostavi kako je i čekaj da izađu nove karte Navteq (HERE) ...
dobro da si spomenuo ovo za TA karte iz 2014 taman sam se pripremao skidati 5GB Europe
ali kad velis da su i 09.2013. dobre budem ostavio kako je
hvala na opseznom odgovoru ;-)
Evo stavio i ja Sygic, pa cu malo testirati.
Znaci ne raditi update karti i koristiti iskljucivo ove s externih linkova?
Forumaš godine :)
Meni na S4 prijavljuje grešku , da ne može na SD card. Kitkat mi je.
Na prvom postu sam napisao ovako:
- Ova verzija Sygic 14.3.2 nema problema s KitKat_om (Android 4.4) , može se instalirati na SD karticu .
Problem možete imati na nekim Samsung telefonima ...
Isprobano na Xperia Z1 Compact i radi bez problema na SD karti (KitKat 4.4.2) ...
Neznam !
Nisam baš ljubitelj Samsunga , imao sam "pametni" TV Samsung i crko je nekoliko dana nakon isteka Jamstva .
Samsung je inače najajči Brand u telefonima , normalno poslije iPhone , Imaš jednog od ova dva telefona onda si " M-frajer ili Ž-sponzoruša"
Da imam ili dobijem jedan od ta dva telefona , završili bi na "njuški" sigurno i kupio neki normalni uređaj .
Ja nemam loša iskustva sa Samsungom. 10 g odina imam njihove mobitele i još su živi i poklonjeni, a tv nikada problem, a imam ih 2.
Ako kupiš TV za 7.800 kuna (oko 1000€) i crkne nakon isteka garancije , jel bi kupio njihov mobitel !?
U ostalom , vidiš da imaš problema sa svojim , nije li loše iskustvo nemogućnost korištenja SD kartice .
Što će Ti kartica od 32GB , kad je možeš koristiti samo za multimediju ... Uživaj u svom Samsung_u ...
Normalno da cu uživati, jer mi je telefon odličan. Neki niti nemaju mogučnost za umetanje SD, a vjerojatno če se to riješiti nekom nadogradnjom.
Bookmarks