Trebali bi u dotičnom servisu znati isplati li se popravak tj.zamjena matične ploče i to opet ima smisla ako je ekran potpuno ispravan.
nažalost smočila se nokia.
posljedice, baterija ode u roku par sati, blic nekad sam bljesne.
nakon popravka.
baterija se opet praznila u roku par sati.
opet servis.
sada kamera ne radi, što mi i nije toliki problem, ali gubi signal. tipa u zgb ima signal, kod ivanja reke već nema, pa dobije opet kod kutine.
ima li tu pomoći ili je to to od nje ???
hvala
Trebali bi u dotičnom servisu znati isplati li se popravak tj.zamjena matične ploče i to opet ima smisla ako je ekran potpuno ispravan.
ekran je ok.
kazem. trenutno gubi signal i ne radi kamera. brijem da mi je lik nesto uvalio.
Vrlo vjerojatno su je ispuhali bez otvaranja i pravog posla....
preporuka servisa ?
Mene zanima kako si ti reagirao nakon što si shvatio ozbiljnost situacije, tj. da se nokia smočila? Koje si korake napravio prije slanja na servis?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nazvao servis i naručio se !!! he he
šala.
ništa krepala je.
i naravno da sam je upalio kad sam je osušio ! što nisam trebao.
uglavnom. serviser mi je rekao da cu izgubit sve podatke kda mi zamjeni maticnu.
a svi podaci su mi ostali na mobu, sto mi je bilo cudno. znaci da me je sjezio !!!
Ali kako si je sušio, u čemu i na koji način, koliko dugo?
na radijatoru par sati !!! bez baterije
Evo jedne starije teme gdje se raspravljalo o načinu sušenja uređaja nakon što je bilo doticaja s vodom pa pročitaj - http://cafe.mobil.hr/threads/64407-E...-nakon-kupanja
Inače ukoliko već imaš probleme koje si naveo nakon servisa - teško da ćeš uređaj vratiti u stanje kao što je bilo prije. Nažalost.
Bookmarks