Toliko sam mislio na ovu novu mrežu da sam zaboravio kupiti 24 sata! Evo, sjeo pred komp i vidim što sam trebao napraviti, a sada me tenk ne bi ponovo otjerao u kupnju. Starim.
Toliko sam mislio na ovu novu mrežu da sam zaboravio kupiti 24 sata! Evo, sjeo pred komp i vidim što sam trebao napraviti, a sada me tenk ne bi ponovo otjerao u kupnju. Starim.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ali ako računamo ovako:
za 2x opcije Ninja L: dobivamo 960min/sms/mb = 76kn za 28dana korištenja i ako je sekunda obračunska jedinica, te nema uspostave poziva (a pretpostavljam da je tako) ovo se meni čini isplativije nego tomato brutalna, pogotovo onaj tko radi puno uspostava poziva..
jedino šta me odbija je činjenica da je na HT-u, da je na Vip-ovoj mreži mislim da bi čak i kupio karticu s novinama...
ima li informacija, zna li tko dali će se moć prenjet broj na tu "mrežu"?
i koji je pozivni na tim karticama koje se dijele uz 24sata 097 ili?
[QUOTE=bezicni;1067343...te nema uspostave poziva (a pretpostavljam da je tako) ovo se meni čini isplativije nego tomato brutalna, pogotovo onaj tko radi puno uspostava poziva..
[/QUOTE]
Samo sanjaj da nema uspostave poziva....
http://24mobi.hr/cijene/
je je može se piše im na stranici, sad vidim
Kako mogu prenijeti broj u 24mobi?
Besplatno prebaci svoj „stari“ broj u 24mobi i pridruži se najzabavnijoj mreži s besplatnim sadržajem! Slijedi korake u nastavku i zadrži svoj postojeći broj (bio on 091, 092, 095 ili 097/ 000 0000):
Pripremi kopiju osobne i OIB.
Odi u najbliže T prodajno mjesto.
Tamo zatraži i ispuni Zahtjev za prijenos broja, potpiši ga i preuzmi svoju novu 24mobi SIM karticu na koju će biti prebačen tvoj broj.
Ubaci SIM karticu u mobi nakon dogovorenog datuma prelaska.
Pročitaj Ninjin SMS dobrodošlice.
Nadoplati se bonom i kreni u akciju!
---------- Post added at 11:40 ---------- Previous post was at 11:38 ----------
nadao sam se da nema uspostave poziva u paketu, ovime je simpa prejaka isplativija opcija nego ovo, a o tomatu da ne pričamo gazi ih..
Zadnji uredio bezicni : 10-05-2014 u 15:26
Bookmarks