Možda nije zaključan?![]()
Pozdrav svima!
Imam HTC One X (T-mobile) i dobio sam na zahtjev unlock code za njega.
E sad, problem je s unosom istog. Ne pojavljuje mi se ekran za unos SIM unlock koda.
Znači, ugasim mob, stavim novu karticu (Tele-2), upalim mob i ne pojavljuje se ekran za unos SIM koda.
Može li se taj ekran nekako isforsirati? (nekom kombinacijom tipki ili nekim kodom)
Lijep pozdrav,
Mlaky
Možda nije zaključan?![]()
Pa jel pronađe mrežu kad ubaciš karticu?
Jel kartica ispravna?
Ekran se mora automatski pojavit prilikom paljenja.
Imao isti slučaj na LG L3 E400 (iz akcije za produženje Max-ADSL-a prošle godine, otključan T-mobile kodom), na sim kartici bilo isključeno traženje PIN-a kod paljenja. Stavio SIM u "stariji" telefon ne Smartphone i opcijama uključio traženje PIN-a. Poslije toga se pojavio meni za unos PIN-a.
Zadnji uredio zhudi : 29-04-2014 u 17:44
Ovdje se ne priča o ekranu za unos PIN-a.
da, ali sam od t-coma dobio kod koji se mora unijeti da bi se dobila opcija za unos unlock koda za pristup svim mrezama
Pa pin na kartici nema veze s tim,nije kartica zaključana nego telefon.
Evo, stavio unutra VIPnet SIM karticu, upisao PIN od kartice, odmah nakon toga mi je uredno ponudio SIM unlock code, ukucao ga i telefon se otključao.Probao zvati - radi!
Probao nakon toga staviti Tele2 karticu (koja ne zahtjeva unos PIN-a prilikom paljenja moba i s kojom mi se nije pojavio unos SIM unlock coda) i mob radi i s njom.
Znači, probelm je bio kao što je napisao zhudi
Hvala svima na odgovorima!
LP,
Mlaky
Zadnji uredio mlaky : 30-04-2014 u 16:14 Razlog: tipfeler
Bookmarks