Sve je ok sada, uzmi ga mirne duše.
Pitanje za vlasnike G3. Kada je dosao kod nas u ducane u 7.mj poigrao sam se malo i na prvu ostao razocaran sitnim lagovima i sporim odazivom soft tipki..da li je to sad sa ovih par updateova rijeseno..i radi li glatko kao i stariji g2..i naravno klasicno pitanje jel se i dalje grije. Zanima me konkretno 32/3gb verzija a prelazim sa g2..pa nebi bas htio sa konja na magarca sto se tice brzine.
Lijep pozdrav![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Sve je ok sada, uzmi ga mirne duše.
Kao što i bpodnar veli, uzmi. Žena mi ima G2 pa ih mogu usporediti ovako, prelazak bi ti bio sa konja na......boljeg konja.
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
Pa i G2 je imao problem s odzivom ekrana i grijanjem kao i njihov prethodnik Optimus G...
Imam G3 16gb i drugi put u 7 dana mi se dogodilo da se mob ugasi,moram bateriju izvadit i vratit da bi se upalio,šta je problem,hvala?
Softver, ako imaš početnu verziju
v10h mi je
Probaj stavit J
Uzeo sam ga, pa prije svih podesavanja da vas pitam po iskustvu koja je verzija onda najbolja 10h ili 10j, brzina, stabilnost i grijanje?
Hvala![]()
Meni v10j najbolje radi, za druge neznam.
I meni je 10j super. Čak mi je i pregrijavanje nestalo.
Evo nakon stavljanja 10j verzije, formatiranja i podešavanja...te 4 dana korištenja (verzija 32/3GB), moji dojmovi naspram G2:
Pozitivno:
- hardverski izgled
- hardverska kvaliteta
- kamera puno bolja i brža (i flash također)
- UI ljepše izgleda
- baterija je možda 10% lošija...što je dobro s obzirom na upgrade hardvera
- puno bolja tipkovnica, manje grešaka = brže tipkanje
Negativno:
- UI bugovit (tu i tamo greška neka banalna, mali lag, kada ga resetiram stalno me traži da odredim defaultni home i sl)
- Sporije soft tipke...jednostavno su malo sporije..napravim 3-4 klika on je na drugom..ne stigne me pratit kao G2
- malo prevelik ipak ekran..dobro ovo je subjektivno, ali mislim da je 5.2" stvarno neki max za koliko toliko lako i brzo korištenje.
S obzirom da je prošlo 3-4 mjeseca i došlo isto toliko update-a, očekivao sam više...ALI glavno da se piše a LG neka poradi i ispolira UI, da bude gladak kao na G2...to je to, bit će vrh...nadam se neki 10k ili 10l će biti ok.
pozdrav![]()
Kad bude došao Android L i ako slučajno neko otključa bootloader, biće veselo. Mislim, i ovako ja sam prezadovoljan sa svojim uređajem, čak je jedan prijatelj okorjeli Samsung fan, prodao Note 3 i uzeo G3 kad je vidio moj. Boljeg uređaja u toj klasi IMHO trenutno nema.
Mislim da fluidnost i to malo trzanje i poneki lag je pola odgovoran UI a pola neprilagođenost aplikacija na ovu ogromnu rezoluciju..sve u svemu mislim da bi svima bilo najbolje da su ostali na 1080p :/
Izašao konačno unlock bootloaderapa će sada krenuti ROM-ovi
happy flashing
![]()
http://forum.xda-developers.com/lg-g...-f400-t2900614
HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8
Ovo je odlična vijest
Super vijest
Jel neko probao? Ja nikako uhvatim vremena.
EDIT:
Naravno da mi nije vrag dao mira, uspješno sam prema uputama sa XDA instalirao TWRP 2.8.0.0 i trenutno sam pokrenuo backup. Ajmo sad developeri i ROM kuhari, navalite!
Zadnji uredio bpodnar : 11-10-2014 u 22:26
Ja bi samo htio ispoliran UI kao na G2..da radi tako glatko.
Biće i toga, očekuju se uskoro prvi "bumped" custom AOSP ROMovi. I ja to s nestrpljenjem čekam da vidim kako ova zvjerka radi sa punim plućima.
Uzeo sam danas g3 i ne rade led notifikacije. Citam malo strane forume da su imali neki problema s tim. I sve je ukljuceno isprobavam tamo u postavkama radi a u praksi ne. Gore je v10 inacica nema novije, makar blinka plava ledica kad palim ekran cinilo mi se da je neko vrijeme i kad sam gasio al izgleda da tad nista. I prckam dalje glasnocu restartam par puta mobitel. I prorade notifikacije, ali samo za sms ili pozive i to da zablicne lagano dvaput svakih 12sekundi. Mislim sta ce mi notifikacije ako moram 12sekundi gledat u ugasen mob da bi zablicnuo umjesto svake 2-3sekundi kako blinkaju svi ostali mobiteli. I jos nesto za whatsapp uopce ne blinka. Jednostavno ne rade notifikacije za whatsapp. Jel to neki defakt ne mojem ili ima neka caka? Da ne moram instalirat dodatne aplikacije,ne zelim da mi dodatno trosi vec lila bateriju. Vec dva sata trazim opcije i ludim.
bio nekad oglas...
1. Baterija nije lila...bolju neces na androidu trenutno nac
2. Da, i meni je ta ledica bila sumnjiva na 10j verziji...kasnije je radila normalno za svaku app..a sad na 10L verziji nisam skuzio da mi nit jednom ne radi...za sms je i meni bilo glupo ta prevelika pauza..sad mi binkne 2x jako svakih 10sek za sms zelene boje, za whatsapp je to plave boje i svake 4sek blinkne
Baterija na G3 je tako-tako. Z2, Z3, S5, Note 3, Note 4 - svi navedeni mobiteli imaju bolje baterije.
Bom Chicka WahWah
Upravo tako, hrpa mobova ima bolju bateriju. Uz navedene Moto Maxx/Droid Turbo sa 3900 mah isto. Huawei Mate 7 sa 4100 mah takodjer. Ima ih.
Bookmarks