Danas mi se mob opet ugasio sam od sebe.
Znači stajao je na stolu i nakon cca 5min neaktivnosti čujem shutdown melodiju.
Vjerovatno je neka sw greška, nebih znao![]()
Evo da se pohvalim sa ulovom, danas mi je stigao G3 16gb Titan. Neću previše mljeti jer se sve zna, samo bih izrazio svoje oduševljenje sa svime, od izgleda do samog rada uređaja. Da li netko zna gdje skinuti original čisti nebrandirani software da maknem ovaj T-shit bloatware?
Edit:
Da li je netko stavljao custom recovery? Ja sam rootao sa PurpleDrake i to je prošlo super brzo i lako, ali bi stavio i custom recovery radi backupa.
Edit2:
Nema još custom recovery za D855. Ima za američke modele iz Verizona i At&t ali to ne paše za ovaj model.
Zadnji uredio bpodnar : 28-07-2014 u 18:05
Danas mi se mob opet ugasio sam od sebe.
Znači stajao je na stolu i nakon cca 5min neaktivnosti čujem shutdown melodiju.
Vjerovatno je neka sw greška, nebih znao![]()
Jesi stavio update zadnji?
Nisam updejto ništa niti mi nudi.
V10a-EUR-XX
Napraviću ja mali tutorijal večeras pa stavim kako se updejta
V10g došao danas
Na kojoj si mreži? Meni ne nudi ništa za update, mob je iz T-mobilea
Tele2 32/2
Pisalo je optimizacija napajanja (kao i prvi update) i google popravak (tako nekako)
![]()
Meni je pisalo da neke 3 stavke se nadograđuju i verzija je V10b, a bila je velika oko 40mb. Kasnije više ništa nije stizalo.
Taj update sam imao prije jedno 7 dana
Vjerojatno zato što je moj iz T-mobile, a oni su poznati po tome da uvijek kasne sa nadogradnjama. Dok sam imao Galaxy S4 prošlo je 2mj. otkad je VIP izdao KitKat, tek u 5mj. su pustili nadogradnju. Mislim, treba taj T-drek od aplikacija nabacati unutra, ne ide to tako brzo.
I moj G3 iz Vip-a je još uvjek na V10a i veli da je još na zadnjoj verziji. Čak mi i nije bed kaj se još ne update-a jer ekipa na XDA prića da imaju problema oni koji su digli update sa baterijom tj. da im se brže baterija prazni pa se vračaju na V10a.
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
Moj se ponaša vrlo dobro na V10b. Baterija drži dosta, ne grije se niti se gasi random.
Evo moje kratke recenzije maske Ringke Max
Masku i screen protector (invisible defender 3+1) sam platio oko 190kn. Maska je iznutra gumirana a ovaj bijeli dio je brušena plastika. Mob malo teže ulazi u masku al to i treba bit tako da u slucaju pada mob neizleti iz maske. Gornji i donji dio maske je guma tako da se ublaži pad na kuteve. Maska iznutra ima nekakvu mrežu koja ublažava pad. Sa prednje strane je izbocena mozda 1,2mm tako da stiti i ekran u slucaju pada direktno na ekran. Znam da nije jeftina al po meni vridi. Nakon urban armor gear i puregear dualtek na s4 mislim da je i ova maska u samom vrhu. Screen p mi je isto odlican jer kao da ga i nema i maska ima mjesta od ruba zastite. Evo i par slika iste
Maska i mob na vaganju, 200g
![]()
Jel ko uspjesno stavija navigaciju?
Stavio sam ja Navigon Europe, skinut sa blackmarta.
A meni nece da je stavi. Skidalo mi ono na pocetku od 600mb i kad skine nece dalje.
A šta točno neće dalje? Jesi skinuo karte? Inače, meni je skidao nekih 720mb, a ne 600mb.
Dobro tu negdi je skidalo. I kad je skinilo ponudilo mi dalje, stisnem to on se vrati na to opet. Stisnem, opet se vrati
Ne znam šta je kod tebe problem, meni sve prošlo od prve. Pronađi negdje na forumu imaš upute za instalaciju Navigona, tamo su ti i rješenja mogućih problema.
Postoji cijeli poseban podforum Navigacija, molim o ovome raspravljati tamo.
Jučer sam imao prilike držati u rukama 16 i 32gb verziju. Moj je 16gb iz T-mobilea , a prijateljev 32gb iz Tele2. Vjerojatno vas zanima da li ima kakve razlike u radu? Nema i za sada po mom mišljenju nema neke potrebe kupovati 32gb jer je skuplji 300 - 400kn (black market). Jednu razliku sam ipak uočio, a to je ekran, 32gb je imao žući ekran, onaj "warm" efekat, dok je moj "hladan" što se meni osobno više i sviđa jer ne volim te
žute nijanse na bijeloj boji. Eto toliko što sam uspio primijetiti na brzinu.
ma sve je to isti q.... nijanse i nijansice koje skoro o ničemu ne utječu,možda memorija ali ni to jer staviš vanjski SD kolko želiš i deri.....ja sam imao priliku,pošto sam prodao g2 za 2300kunića,pa naletio na g3 (32/3 vip) za 3000kn pa uzeo tog jačeg ali da za tu cijenu nisam našao jačeg uzeo bi i 16/2......još ovaj jači guta brže bateriju,moram dobro pazit da mi izdrži cijeli dan,lp
Navik On živi,ki živi pošteno!
Više RAM-a =veća potrošnja, logično (by Chombe). Meni u prosjeku baterija drži oko 36h uz 4h sot, sync uključen.
Meni je u početku dok sam se upoznaval sa mobom tj. stalno nekaj prčkal, baterija trajala jedan dan. Sada kad sam si ga podesil i koristim ga "normalno" (pozivi, fotkanje, internet...) sam ga uspio naterat na dva i pol dana. Sync isključen. Ja zadovoljan.
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
Bookmarks