Furas launcher koji upravo to izaziva
Stavi Apex ili Nova pa ces biti zadivljen stabilnoscu i ostalome.
G2 stock launcher na 4.2.2 je itekako štucao.meni je recimo Nova launcher 2.3(2.2 nije bio dobar)na G2 radio dosta bolje...
Tako da bas ne vjerujem ni da ce UI na G3 bit idealan bar dok se osobno ne uvjerim....![]()
Furas launcher koji upravo to izaziva
Stavi Apex ili Nova pa ces biti zadivljen stabilnoscu i ostalome.
Ne sviđa mi se nijedan. GO EX mi baš leži ima sve što mi treba i intuitivan je do boli!
Na LG G2 navodno ako si imao drugi launcher nije radio Double tap to wake... To se odnosilo na bilo koji launcher.
E, narode, kako na G3 funkcionira ovo s laserom? Što, laserskim zrakama dodatno pomogne fokusiranju i izoštravanju fotke, ili?
Ovako, kako ga duže gledam, lijep je, ali mislim da je veći wow-efekt imao G2 kada su ga lansirali. Ovaj je kao nadograđena kopija G2, ali isto opak uređaj!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Samo se zove laser, u biti se radi o infracrvenom odašiljaču koji određuje koliko je objekt udaljen i na taj način ubrzava fokusiranje.
Cijene će biti 600 eura za 16GB verziju, odnosno 649 eura za 32GB verziju.
Što znači izraz Smart LG keyboard?
U Mobisu!
Evo:
The keyboard will slowly shift the way it interprets your touches as it learns how you type, though it won't actually look any different. Do you always type S's when you want A's? The G3 will try to discern your meaning and expand the sensing area for the A key if it "thinks" you're having trouble. That'll sound more than a little familiar if you're a BlackBerry buff: a very similar feature is baked into BlackBerry 10's soft keyboard. You can also manually change the size of the G3's keyboard, too, a real boon for those of us suffering with sausage fingers or bum eyes. You'll only be able to stretch and compress the keyboard so much though -- at their largest (see above), the keys are spacious and plenty accommodating for my gorilla thumbs, and the smallest is well-suited for preserving precious screen real estate. Throw in the ability to change the symbol keys that appear on either side of the spacebar and you've got yourself a pretty flexible way to jot down your innermost ruminations. On some level, it seems a little silly to get worked up over a keyboard (especially when LG has spent the better part of our morning/evening lauding other technical achievements), but it's always nice to see companies shape our user experiences in subtle, smart ways.
Uf, ako uzmemo da je komotna tipkovnica "pola smartphonea", ovo se čini revolucionarno na G3!
U Mobisu!
Dali je netko uzimao mobitel preko Moby City-a?
Kad stavim Croatia izbaci mi cijenu bez VAT-a što je sa dostavom oko 3950kn
S obzirom da smo EU nekakav porez moram platit ili njihov ili naš.
Nikakav porez.
Mobicity greskom skida VAT i bez poreza dobijes uredjaje. Provjeren je webshop.
Izgledaju mi jako komplicirani, a kod GO EX mi se sviđa mogućnost prekrivanja statusne trake tako da gore mogu staviti neki widget. A samo dvaput tapnem da vidim status bar. Nešto predobro!
U Mobisu!
Mobicity objavio cijene (za 16 GB verziju):
Ex VAT:£415.41 = 3.900
Inc VAT:£498.4 = 4.681
Potpuno ista cijena kao M8 (kod njih).
Nexus 5=prodan
HTC One M8
LG G3 3/32
Samo nemojte ni slučajno slati mail i pitati MobiCity zašto nam skidaju VAT iako smo u EU. Već je bilo bisera.
Jel se zna kad izlazi? Procitao sam 6.mjesec negdje. Bas me zanima oce hrvatska bit u prvom valu.
U Europu stize ovaj mjesec, ne zna se tocno po drzavama
Na mobicity je već stigao, 16 GB 500£.
Vidi stvarnouglavnom, puno previše
![]()
Jel bi radila Korejska verzija kod nas? Mislim na frenvencije 3G/LTE?
Nexus 5=prodan
HTC One M8
LG G3 3/32
Mislim da bi trebala radit.
15.7. bi se trebao pojaviti kod nas u ducanima.
Moram curi napomenut...naime tad mi je rodendan![]()
Gledao sam par reviewsa preko YT! Odličan smartphone, iako, kako ističu u onom reviewu (onaj sa žutim naočalama, na početku je uvijek u nekoj prostoriji koja sliči na studio), konkurencija nudi pa iste stvari u pojedinim segmentima, recimo kamera ne odskače po ničemu u usporedbi s Lumijama, Samsunzima ili Sonyjima.
Mob prelijepo izgleda!
E, vi poznavatelji LG-ja i njihovih djela, recite mi ima li LG tipkovnicu s dvostrukim znakovima, na duži pritisak? Jer na YT nisam vidio da ima (ili im ne treba).
Zvuk iz zvučnika-opet prosjek kao na G2, znači neki igrači će ostati u tom segmentu još uvijek lideri! Stvarno da se čovjek zapita-jel baš toliki problem ugraditi zvučnik jačine kakvu imaju Nokije serije 40 od prije 5 godina! Sjetite se 6233 s njezinim strava-zvučnicima!
U Mobisu!
Bookmarks