jel netko zna kad je repriza mjenjačnice s pervanom?
prigodno:
Dolazi Mujo kod doktora. "Što je Mujo", pita ovaj.
"Ma što, što je, moj doktore, kad god ***** Fatu, ona zatrudni, pomagaj, ima l' neki lijek", pita Mujo.
"Pa uzmi kondom, moj Mujo", kaže mu doktor.
Dolazi opet Mujo kroz nekoliko mjeseci. Opet isto.
Pita ga doktor: "Pa dobro, Mujo, kako ti koristiš kondom?"
"Fino", kaže Mujo, "popijem ga s vodom, k'o i svaki drugi lijek".
"E, moj Mujo", doktor će, "nije to tako".
I on mu objasni kako se to koristi.
Kad će ti Mujo: "A zato mi govna zapakirana izlaze..."
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
jel netko zna kad je repriza mjenjačnice s pervanom?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja ne a ti?
mislim da je negdje u nedjelju...
pa mogu vam reci da sam se dosta razocarao,ocekivao sam vise humora od pervana...
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
ma serja je bila mrak, pa nije mogao fratra nbaš previše kurit....lomio sam se kad je vodio misu, ljudi su šizili
@wb bila je jučer bash kad si bio na forumu![]()
Ma nije on vodio misu, ako si malo pažljivije gledao vidio bi da nisu prikazali njega i publiku, nego samo njega za propovijedaonicom i ubacivali su kadrove publike...
pametno zboris..... moguce. iako mi se u jednom trenutku ucinilo da su se ljudi na misi malo nasmijali, na pocetku mise...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
jeste gledali kraj kako se svećenik u*ro kad mu je pervan prijetio puškom
gog, pervan je cito za vrijeme mise neku poslanicu nekome i sakupljo je novce, ljudi nisu nasnimljeni (publika,kak ti kazes:-)
to je gluma bila,ali kad je pervan puco "strah od oruzija" je bio pravi ....inace to je snimano u crkvi koja je 100 metara od moje kuce a taj fratar zeljko je sve cesce i cesce na televizijiIzvorno postao zeus
pa znao sam da je gluma.ali je bilo zanimljivo kako je svećenik reagirao
kaj sada trebamo čekati do travnja?, da dođu nove epizode
tocno vuxs. nove epizode stigle, sada bas gledam keruma kako se mjenja sa beskucnikom
knjaz je car!
Nema sta ona s cro copom i ova su dosad najbolje.
ma meni je ova bezveze mislim da je to izrugivanje
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
nekak ne radi?'Izvorno postao kinfa
moze neki drugi link ili na
hrvoje_bmw@net.hr ?![]()
trebo si biti brzi. normalno da vise ne radi.
ma kakvo izrugivanje savrseno je bilo.
ova s Kerumon nije baš nešto bila...ona s Cro Copom je bila legendarna,osobiti na kraju kad je onaj lik došo s AK47 u dvoranu...jeste vidjeli kako se poštar us*o i zbriso u čošak...
Mess with the best,die like the rest ! ! !
Ma sramotno je to što se ismijavaju sa beskućnicima
nije to izrugivanje,to je zapravo fora da poznati vide kako je normalnim ljudima i obrnuto,samo eto potrefilo se da je kerum to što je a da je beskućnik dobio ulogu da malo živi na "visokoj nozi"!jer i sam prizno na kraju da je klošar i šta može taka je sudbina!
ali ovo sa mirkom i poštarom je bila ajme serija!svjetska,a poštaru se govno smrzlo
i bilo je još jako kad su se ona dvojica tukli i kad je ona treba izašla u kupaćem mirku na vrata!čovjek je prozujio ajme
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Pa da ona ko prava izađe u kupaćem van,boli nju za kamere
a šta češ,taka je treba,da se pohvali izgledom,ali kad pogledaš knjaz baš ima neke kretenske ideje,jeste čuli da če radit sad neki novi show?!!?neš sam malo pročitao bio
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
to i ja kažemIzvorno postao zeus
![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
djeco nema to veze sa ismijavanjem ni izrugivanjem
ta emisija ce cak pomoc beskucnicima![]()
taj beskućnik nikad ne bi obukao odijelo, nikad se ne bi vozio na jahti i uživao jedan dan da nije bilo ove emisije... reko je da je to njegov najsretniji dan u životu, tak da...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks