Mislim da je problem suptilnije prirode i tu sam laik i to nadilazi moju kompetenciju pa sam se ovdje obratio. Mislim da sam siguran da je sama grafička u redu, inaće ne bih mogao vrtiti igre koje su i grafički zahtjevnije. Sad jesu li neki spojevi u pitanju, to ne znam. Monitor nema nikakvih anomalija dok radi i dok ovo pišem, i njegovo gašenje nema točan termin nego je to poprilično neizvjesno. Možda je u pitanju pasta koju bi trebalo zamijeniti, ne znam koliko to utjeće na monitor a da sve ostalo opet radi. Kabel od napajanja za razliku od VGA kabela nisam mijenjao. Ne znam zašto bi on bio problem ako mi trenutno podržava monitor.
Ono što je meni zanimljivo i simptomatično jest da monitor signalizira da se gasi uz informaciju 'power saving mode', ne radi se o tome da monitor automatski zacrni bez ikakvih indikacija, isto kao kao se namjesti da se monitor ugasi kada je neaktivan 5, 10 ili koliko se već namjesti minuta.
Ne vjerujem da su ikakve postavke u pitanju jer je windows svježe instaliran i nije rješilo problem. Još jedan problem jest taj što monitor satima zna raditi te nekad odmah nakon podizanja windowsa monitor se gasi, i potrebno je nekoliko puta resetirati da bi ostao neko vrijeme upaljeno, ono što me nervira jest to što je to neizvjesno. Ne znam kad će mi se ugasiti niti vidim više kako taj problem riješiti.

Odgovori uz citat
Bookmarks