Pozdrav, ja sam također kupio baš taj mobitel i očekivao sam puno više od jednog smartphona. Pošto ja i nisam neki tip koji se kuži u tehnologiju, kupio sam taj mob jer sam čuo da je za te novce dobar i solidan mob. Naime problemi su počeli već od samog početka. Ima jedna aplikacija koja se naziva ,,Themes'' i baš ta aplikacija mi je pisana ćirilicom, ja ne znam ako je to normalno ili ne. Isto tako mi je i power tipka malo klimava pa mi i to predstavlja problem. Kada stavim cijeli operativni sustav da bude na hrvatskom jeziku, pola teksta mi je na engleskom, otisao sam u trgovinu i pitao ih tamo zašto je to tako i kaže da je to normalno jer nije kompletan prijevod, ja kažem da to ipak ne bi trebalo biti tako jer, što da sam ja neki stariji čovjek koji ne zna engleski i kupim baš taj mob koji nije cijeli po hrvatskom iako staviš da bude. Konačno i zadnji problem, navodno bi svaki android trebao imati neku animaciju prilikom klikanja na verziju androida koja se može naći u ''about phone'' , ja tu aplikaciju nemam.
To bi bilo to od mene, za sad.