archos 45 platinum
http://www.archos.com/us/products/sm...num/index.html
Kupio sam ga pred malo cijena i nije među jeftinijima, ono što je presudilo je to što mu je garancija 3 godine i to što se mobitel u slučaju kvara ne popravlja već zamijenjuje novim. Dodatni tako zvani plus je bio taj sto ima 4 jezgre, ali mogu reci na se bas ne vidi to na brzini recimo osnovno otkljucavanje zna trajati nakon pritiska tipke do paljenja ekrana i po 2 sekunde, i to je bez nekih posebnih aplikacija koje rade u pozadini ono standardne vrijeme, mail, sat. alarm. još jedna mana je ta da kod nekih se pojavi greška kada ga punite odnosno kada je na punjacu ne možete koristi touch jer on sam pritišče nesto sa vama ili bez vas čim ga otkljucate, android verzija je 4.1.2 ali modificirana tako da za razliku od nekih mobitela sa istim androidom fale neke funkcije za kojima ne idete da vam toliko fale dok vam ne zatrebaju nadogradnje vjerovatno neće biti podrzava 2 sim kartice jedna 2G druga 3G rade zajedno sasvim normalno baterija sa wifi uključenim i sa nekih 2-3 sata razgovora i mailom, muzikom, sms porukama i sl. izdrži jedan dan od 6 ujutro do nekih 22. nedostatak baterije je to što kada jedno dođe na 14 posto možete komotno reci da imate 30 min ili 2 kratka poziva prije gašenja, nedostatak je to sto ne mozete postaviti ni vlastite tonove zvona za svakog pozivatelja ili grupu odnosno mozete izabrati samo između vec ponuđenih tonova svijetlo je niš posebno slike su više nego solidne ako ima svijetla dovoljno piše da ima 4 gb memorije interne ali stvarnost je da ima sve skupa 1,4 gb. nadam se da sam nekome pomogao u odabiru mobitela ako ima ko dodatno pitanje slobodno na pm. sroy svima na pravopisu i ostalom ovo mi je prva recenzija pa jos neznam najbolje napisti članak

Odgovori uz citat
Bookmarks