Nemam komentara na ovo Tvoje izlaganje!

Sv.Kuzam do Križića nisu ni drugi kartografi ucrtali , samo da njima ne bude trebalo toliko vremena za unos , koliko je trebalo "cesto gradnji" da naprave i našim glavonjama da otvore tu cestu !??

Svaka navigacija ima svojih "mušica" , tako i ova , meni je preteška za snalaženje u menijima i postavljanju željene rute do odredišta . Probao sam je danas od Rijeke za Viškovo i korektno sam došao na odredište . Nakon toga napravio sam novu rutu do Kastva i kad me pitalo za ulicu ukucao sam "111 Brigade" , pokrenuo navigaciju stavio onaj HUD (samo za probu - odlično radi) i slušam šta ona "teta" priča . Čim sam krenuo prema odredištu , kod svake sporedne cestice pa i neasfaltiranog puta govori sad skreni lijevo pa desno ili polukružno se okrenite . Dok napokon nije prestala govorit jer je shvatila da je na pravom putu , u među vremenu došao sam na odredište i nije rekla ništa i do odredišta treba još 5,5 Km ???
Kasnije sam analizirao rutu po kojoj sam se kretao i vidio , da to nije uopće bila ulica koju sam ja ukucao (111 Brigade - Kastav) nego Trg 111 Brigade , a to je u Rijeci . Sad kad malo razmislim , ako sam napisao Grad Kastav i ulicu 111 Brigade , zašto je kod ukucavanja broja , sama prebacila na Rijeku nije mi jasno . Trebala je napisati da nema tog broja , a ne prebaciti na sličan naziv u Rijeci . Dobro da me nije odpeljalo u neki drugi grad s sličnim nazivom u PGŽ ...