Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 44

Hybrid View

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao RAUL Pregledaj post
    Da si malo bolje gledao vidio bi da Newman nema MTK cip, ovaj Newman je solidna kupnja.

---------- Post added at 13:37 ---------- Previous post was at 13:33 ----------

U potpunosti se slazem sa tvojim upisom i jos bih dodao da kod tih "marki" ( ustavari kinezi sa boljom kontrolom kvalitete ) uvijek bude nekih problema kada se servisiraju u RH ( vlaga na maticnoj i slicne stvari )
    A zdrava logika ti kaze da za 500kn ne mozes dobiti prekvalitetan aparat. Mozes dobit aparat koji ce ti tako, sluzit za pozive, poruke, i poneku radnju. O kvaliteti izrade mozda bolje ne ulaziti.

Usporedba uređaja za 500kn i high-endova je tebi na mjestu?

Ne kazem ja da nema dobrih kineza, ima, ali i cijena im je zato puno veca. A mobitel za 500kn se jednostavno ne moze usporedjivati s nekim high-endom. Tj, i moze, ali zavrsava u jednoj rijeci sve - high-end je bolji.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao walter66 Pregledaj post
    @yager
    Imam dva dobra "Brand" telefona , a ovaj Newman N2 ću kupiti samo radi tih 500 kuna , bez obzira što se baš ne razumijem u telefone kao u navigacije ...

PS: Upravo sam naručio i uplatio navedeni telefon ! Dođe li "cigla - od tetka" , javim se !

*** Ipak košta puno više nego je tamo navedeno ! (dolazi za 14 dana) .
    Ukoliko dobijes ciglu a platio si Paypalom istu tu ciglu vratis nazad u Kinu i Paypal ti vrati novce.Za 14 dana je neces dobiti pogotovo, a sigurno hoce slati svedskom postom ili nedaj boze malezijskom postom.Isto tako do utorka su ti blagdani u Kini
    Evo moje muke po malezijskoj posti

18.3.2014. 22:10:00 MALAYSIA KUALA LUMPUR Receive item at office of exchange
    19.3.2014. 12:28:00 MALAYSIA KUALA LUMPUR Receive item at office of exchange
    19.3.2014. 12:35:00 MALAYSIA KUALA LUMPUR Insert item into bag

= Citat = Izvorno postao yager Pregledaj post
    A zdrava logika ti kaze da za 500kn ne mozes dobiti prekvalitetan aparat. Mozes dobit aparat koji ce ti tako, sluzit za pozive, poruke, i poneku radnju. O kvaliteti izrade mozda bolje ne ulaziti.

Usporedba uređaja za 500kn i high-endova je tebi na mjestu?

Ne kazem ja da nema dobrih kineza, ima, ali i cijena im je zato puno veca. A mobitel za 500kn se jednostavno ne moze usporedjivati s nekim high-endom. Tj, i moze, ali zavrsava u jednoj rijeci sve - high-end je bolji.
    Meni zdrava logika kaze da je glupo davati vise od 150$ za pametni telefon.Neznam cemu tebi sluzi mobitel, ali meni sluzi za razgovore, slanje sms-a, skyp, net, mail, google analytics, viber i Voip a za to me odlicno sluzi moj kinez Cubot P9 koji sam platio 630 kuna skupa sa PDV-om.Meni jednostavno vise ne treba.
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. M600i :: Jeli moze android?
    By z81 in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 05-10-2011, 22:14
  2. [HTC Trophy] može li Android
    By r6_lion in forum HTC
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 20-09-2011, 18:15
  3. Odgovora: 53