Evo ovog treba odmah uloviti.
Evo ovog treba odmah uloviti.
Lol, sto dolara. To ko da si ih u vjetar bacio
Ne slažem se , LOL je dati recimo za Nexus 5 3200 kuna , izračunaj koliko je to dolara , znači možeš
kupiti gotovo 4 ona Newman N2 Quad Core Smartphone "bačena u vjetar" s PDV_om za te novce ...
Ili uzeti telefon "Marku" na neku pretplatu , s "robovlasničkim" uvjetima naših operatera .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Da si malo bolje gledao vidio bi da Newman nema MTK cip, ovaj Newman je solidna kupnja.
---------- Post added at 13:37 ---------- Previous post was at 13:33 ----------
U potpunosti se slazem sa tvojim upisom i jos bih dodao da kod tih "marki" ( ustavari kinezi sa boljom kontrolom kvalitete ) uvijek bude nekih problema kada se servisiraju u RH ( vlaga na maticnoj i slicne stvari ).Osobno vise od 150 $ za smartphone ne bih nikada dao.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
A zdrava logika ti kaze da za 500kn ne mozes dobiti prekvalitetan aparat. Mozes dobit aparat koji ce ti tako, sluzit za pozive, poruke, i poneku radnju. O kvaliteti izrade mozda bolje ne ulaziti.
Usporedba uređaja za 500kn i high-endova je tebi na mjestu?
Ne kazem ja da nema dobrih kineza, ima, ali i cijena im je zato puno veca. A mobitel za 500kn se jednostavno ne moze usporedjivati s nekim high-endom. Tj, i moze, ali zavrsava u jednoj rijeci sve - high-end je bolji.
@yager
Imam dva dobra "Brand" telefona , a ovaj Newman N2 ću kupiti samo radi tih 500 kuna , bez obzira što se baš ne razumijem u telefone kao u navigacije ...
PS: Upravo sam naručio i uplatio navedeni telefon ! Dođe li "cigla - od tetka" , javim se !
*** Ipak košta puno više nego je tamo navedeno !(dolazi za 14 dana) .
Zadnji uredio walter66 : 06-04-2014 u 15:45
Taj N2 je koštao oko 300 $ kad je izašao na tržište početkom 2013. i tad je bio high-end. Kad bi recimo usporedio cijenu njegovih komponenti i recimo komponenti SIII kojem je najsličniji došao bi do otprilike iste cijene.
Dakle zaključujemo da je bijela boja daleko jeftinija?![]()
@ravilov
Hehe , tako nekako ! Valjda je boja važna![]()
http://hangar18.hr/hr/proizvodi/2007...-be-smart-f160
1200 kn ..
dual sim 1gb ram .. 2500mah baterija .. 4,7 ekran ...
po meni je ovo od malih žutih najeftinije .. ima dosta jeftinih uredaja ali su slabe baterije ili su procesori slabi
ti si jedan mučki provokator.......grupirat se u grupu i onda mučki udariš kad te ja ne vidim
Sad je i crni N2 100$.
Ako se registrirate možete iskoristiti i kupon "NEWBUYERCOUPON" za -5$.
LINK
Zadnji uredio akoj : 07-04-2014 u 18:15
Na prvoj stranici se spominje MTK-ov chipset i problemi, na Prestigo modelu. Kolko je loš/dobar MTK MT6592? gledam Zopo 980+ jel bi to bilo vrijedno kupovine? cca 1800kn na kućni prag, naravno bez jamstva. Vizualno mi je mob OK, ima sd utor, to mi je važno, jer memorije nikad dosta. Support je malo lošiji kolko sam skužio, i vjerojatno nebude kitkat-a. od problema spominju se problemi sa touchom (ghosting) i 3G mreža.
MTK 6592 ne treba trpati u isti koš sa starijim i lošijim MTK procesorima. Ovaj je puno jači i bolji te je baziran na novijoj arhitekturi, a samim time je povećana autonomija. Također, problema s GPS-om ne bi trebalo biti.
MT6592 je odličan proc, ja sam imao dva mobitela sam ti procesorom i apsolutno nikakvih problema nisam imao.
više o MT6592
a ovdje možeš vidjeti mali review za mobitel koji baš i ima octa core proc http://cafe.mobil.hr/threads/79356-I...itel-recenzija
Bookmarks