Izvorno postao
googleboy
pozdrav ,momci,novi sam na forumu vidim ima dosta korisnih stvari ovdje,pa sam se iz tog razloga i prijavio,veliki pozdrav za sve forumase ,,Imam grose problem sa instaliranjem igo primo na s4 i9505,evo ocemu se radi,,apdejtovo sa moj s4 i9505 na kitkat 4.4.2 ,, i od tada nece igo da si bog,mislim oce sa ovom verzijom iGO Primo 9.6.22.317625-25 Jul 2013 (1920x1080) ,,sa njom sam dosad naj bolje doguro,ali ima problem,sad kad sam je instaliro sve lijepo podesim,nas jezik,nas meni ,,i kada izadjem iz igo,i ponovo ga pokren opet sve ponovo moram da podesavm,kolko sam primijetio ,na eksternoj karti nepravi folder,,save,, ,,imalo ko kakvo resnje za ovo,mucim se vec 3 dana i uvjek sam na istom,ako mi neko bude predlago neku izmjenu u syx.tex,molicu ga da mi to bas detaljno objasni nisam bas vjest u tom prepravjanju,HVALA SVIMA NA POMOCI
Da jos dodam,pojavljuje mi se i ova poruka kada ga pokrenem MISSING OR INCOMPLETE FOLDER/MNM/ EXT SD CARD/IGO/LICENCE ZIP/MNT/EXTSDCARD/IGO/LICENSE ZIP;OPENFAILED;EACCES (PERMISSION DENIED)
Bookmarks