Dali neko ima navedeni mobitel? Kako je zadovoljan s njim? Nisam prezahtjevan korisnik. Viber, Live streaming, eventualno neka aplikacija za prognozu i to je to. Igrice nebitne kao i kamer. Jedino da bude što fluidniji i da je kolko tolko brz. Hvala!
Jesi li razmisljao o nekom kinezu? Recimo ja koristim zopo zp700 i mob je odlican.
1299 kn novi... Racun i garancija 12 mjeseci.
Malo si progooglay i imas ih za probat u city centru east i west. Ako si iz Zagreba.
Razmišljao jesam, vjerujem da je taj tvoj dobar, ali sam svejedno malo skeptičan prema njima i dalje. Imam neku moguću kombinaciju u kojoj bi taj L9 mogao dobiti nov za nekih 1300kn, pa ako bi to prošlo, onda bi uzeo njega a ako ne, onda vjerovatno nekog kineza.
Upisi u google lg l9 1211kn pa ce ti naci stranicu na kojoj ga dobijes za te pare,zasto bi dao 1300kn kad ga dobijes jeftinije,a i otkljucanog vjerojatno.
posto neznam dali smijem pisati linkove ovdje.
sretno
Našo sam tu ponudu. Hvala! Stvarno ok. Samo sad sam ipak možda bliži nekom kinezu, najviše zbog toga što daju na 12 rata a to mi je dosta bitno. Ali razmislit ću o ovoj ponudi svakako!
Bookmarks