iGO 2013.Q3 Europe Maps
Podržava ovu vrstu Software_a :
iGO 8.3, 8.4, 8.5, 9.xx
iGO Primo
Becker (new-old)
IGO My Way [Android]
IGO My Way [iPhone]
iGO AMIGO
iGO Becker
Links :
2013.Q3 8.3 HERE EU FTR-POI Truck
Link za : Map , Poi , Building : (Link radi)
SLO - HR - BiH (application/rar) - 69.1 MB
Zadnji uredio walter66 : 04-05-2014 u 18:37 Razlog: Brisani - Mrtvi linkovi
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Ima li noviji basemap od "Basemap 83 2012 Q3"?
_
_
Information
Type: iGO Maps
Platform : iGO8/Primo/MyWay/Amigo
Release Notes:iGO R3 Navteq Europe 2013.Q3 (fbl. fda, fpa, fsp, hnr, poi, 3dl, 3dci)
Link za torrent :
iGO 2013.Q3 ZK Europe Maps
Zadnji uredio walter66 : 29-04-2014 u 23:20 Razlog: Novi Mirror Link za Torrent
jesu li ovo najnovije mape za iGO
Je navnovija.
Pokušavam ove karte staviti na Navon uređaj i ne ide mi. Pokušavam jednu po jednu kartu staviti, prvo Hrvatska, ali uopće je ne pronalazi kao kartu zemlje Europe. Uređaj ima karticu od 2 gb na koju stavljam kartu, ista ekstenzija kao i ostale karte, fbl.
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Kartica je originalna, sa ofic. naljepnicom, a uređaj kad boota diže naviextra. i fora mi je što ne mogu samostalno upaliti uređaj, a preko usb je samo usb mode.
Gotovo da sam razumio što si mislio reći !??? (pojasni malo)
Znači imaš originalni software na kartici s mapama ili samo mape ?
Ako je originalni software treba umetnuti "crackani" *.exe file i dodati licence , zatim staviti nove mape ...Here Q3
Odi u opcije>info , pronađi koja je verzija iGO u njemu ...
Nije iGo, vec NavOn gps navigation. Navigacija datira iz 2009, karte su 2009.06 Data Source Tele Atlas. Mogu li na novu sd karticu staviti mape odozgora?
Možda je iGO navigacija , ali je na Tvom uređaju dobila ime NavOn Gps .
Pogledaj ovdje da ne pričam u prazno :
http://cafe.mobil.hr/threads/79167-iGO8-Navon-Mio
Ne može Ti se pomoći ako ne napišeš više podataka o uređaju i Softweru !
Prepiši barem točan naziv uređaja , pa ću potražiti na internetu !
Zadnji uredio walter66 : 02-04-2014 u 20:34
Slicna je ovoj. Isti meni. Mislim da je to NavOn N560 model!
samo da javim
linkovi na prvoj stranici
Error: The file you are attempting to download does not exist or has been removed because it violates our terms of use.
torrent u #4 radi . tnx
Kasniš malo što se tiče linkova s prvog posta !
Error: The file you are attempting to download does not exist or has been removed because it violates our terms of use.
Probaj onaj Torrent ! Na #4 postu , osim toga puno se brže skida nego linkovi !
kako cu iskljuciti slike iz iGO navigacije da mi se ne prikazuju u galeriji telefona i skinove.. (sony xperia ray)....da li neko zna sta treba da ukuca m pa da ne prikazuju slike se vise...hvala unaprijed![]()
Evo objašnjenja:
What's a nomedia file !?
A .nomedia file is a blank file placed inside a folder. When the media scanner detects the .nomedia file,
the media scanner does not scan that folder so the images in that folder don't appear in the Gallery app.
It's a good way of having a folder full of images (like a skin for an app) and not have those images appear
in the Gallery app. You can place a .nomedia file in any folder but the filename must begin with a period.
A .nomedia file is just a blank text file but has the filename of ".nomedia", any text
editor can create a new file but make sure you save it with the .nomedia filename.
Ukratko: napravi u text editoru "praznu" datoteku .nomedia (mora imati točku naprijed)
... ili samo kopiraj ovdje .nomedia i zaljepi je u folder iz kojeg ne želiš da ti pokazuje slike
ili svira muziku (img, png , bmp , mp3 , ogg ... ) ...
Android je iz "porodice" Linuxa , i još uvjek je ne završen OS s puno nedostataka , otvorenog tipa i slobodan za "čačkanje" po njemu ...
.nomedia (bez ekstenzije , ne ovako .nomedia.txt )
Zadnji uredio walter66 : 21-04-2014 u 21:01
Samo da se učipim, sviđaju mi se ove HERE karte. Nisu savršene, naravno, ali vrlo su dobre. Malo sam se "zabrinuo" na prvu kad sam palio preko novog Bandićevog mosta prema Gorici, pa nastavio ovom novom obilaznicom, no onda mi je sinulo da je to prefriško a da bi bilo na karti
Imam kineza u autu, neki 2-DIN uređaj sa svime na sebi (radio, mp3/DVD/CD/divx player, navigacija, itd) ali je stigao sa malo starijim kartama (mislim da ih je još Franjo Josip koristio), pa je ovo bio dobrodošao, brz i jednostavan update (koristi iGO Primo).
Pitanjce, čisto da imam nekakav orjentir: kako često izlazi neki update za mape? Mjesečno? Kvartalno? Godišnje?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Uglavnom kvartalno...
@BlueDevil
Nema ničeg što bi bilo savršeno , sve ima svoje mušice !
Navteq kartografiju je je navodno kupila Nokia i nazvala ih HERE , a Microsoft je kupio Nokiu , i njezino se ime za nazive telefona u buduće neće koristiti ... (vlada zakon jačega i bogatijeg)
Nema Bandićevog mosta , tunela SV.Ilija , novog djela zaobilaznice iznad Bakra , novih kružnih tokova i jednosmjernih ulica . Nedostaci su ispravljeni prometnim znakovima ili putokazima postavljenim na cestama . Ponekad kažu kako ih navigacija navodi u jednosmjernu ulicu , pa idi ako si blesav postoje znakovi . U globalu iGO karte su dosta dobre , čak i bolje od od lokalnih kartografa TopMap , za koje sam čuo da će prestati radit i preuzet će ih TeleAtlas (TomTom) .
Mape bi trebale izlaziti kvartalno kako i piše u nazivu same karte iGO 2013.Q3 Europe Maps , ali čini mi se da malo kasne s izdavanjima novijih . Kod Garmina ide to puno brže sad još malo pa će izdati kartu Garmin City Navigator Europe 2015.10 !?
Ima tko mirror, mrtvi su linkovi/nema seedera?
iGO R3 HERE 2013.Q3 Europe
Magnet Link za torrent :
iGO 2013.Q3 ZK Europe Maps
Mirror - magnet Link za torrent :
iGO R3 HERE 2013.Q3 Europe
Ovdje je dodana mapa HERE 2013.Q3 Turkey , nije uključena u EU karte .
Zadnji uredio walter66 : 30-04-2014 u 13:25
I još, ako kome treba:
http://bc.vc/0JwoJB
http://bc.vc/9zPEzY
http://bc.vc/WizvXD
http://bc.vc/JckQ6u
http://bc.vc/kJLyIM
ubacio sam .nomedia ali mi opet pojavljuje u galeriji skinove...
Onda si nešto krivo napravio jer .nomedia radi otkad je i Androida, nebitno je li stock ili custom ROM.
Bookmarks