Eto meni je onda na Samsungu Galaxy S1, S4 i Prestigiu PAP4500TDUO slučajno ostao isti IMEI i S/N nakon zamjene MBO...![]()
Eto meni je onda na Samsungu Galaxy S1, S4 i Prestigiu PAP4500TDUO slučajno ostao isti IMEI i S/N nakon zamjene MBO...![]()
Provjeri iza baterije,na pozadini uređaja za S/N i IMEI i provjeri dali se podudara s podacima na kutiji.
Ako jest onda su samo nabacili OS nanovo.A vjerovatno i imaš još nekih problema.
Ista stvar kod frenda mi s S3 kad je palio bljeskalicu manulano u Fotoaparat app a nevjeruje da je servis kriv.
I tako mu mob se dikod resetira i gasi.Naravno krivi Android.
---------- Post added 05-03-2014 at 00:15 ---------- Previous post was 04-03-2014 at 23:58 ----------
Prvi put Nexus 7 sam slao u MRservis s verzijom 4.4 a kad sam upalio vrtio je 4.4.2
Nisam niti rekao da je iFixit službena stranica.I da imaju posebnu obuku MBO S/N se nemože replicirat(jedino da ovaj ASUS napravi novi MBO za uređaj s istim S/N i IMEI) i naravno dobiju novu back cover i naljepnicu od proizvođača na kojem piše novi IMEI i S/N.
Testni čudni firmware verzije 4.2.2 na uređaju koji je došao sa 4.3?Zar AOSP nema te testne postavke u developer sekciji (ovo s dodirima npr. i forsirana akceleracija).
Čemu onda taj testni firmware?
Znaš šta me najviše čudi?20.2 zovem S1 i ovaj kaže taman došao uređaj u servis, a na webu im piše MBO naručen.Ko sad tu koga?
Također lik s G+ gdje sam postao video je izjavio ovo.
"They put the wrong firmware on it. It looks like they put Eepad."
Zadnji uredio KarloVranjes : 05-03-2014 u 01:21
Korišteni uređaji:Xperia X10i(PRODANO),Galaxy S2(PRODANO),Nexus 4(PRODANO)Oppo Find 5 16GB Bijeli(PRODANO),Nexus 7"2013" 32GB 4G LTE(PRODANO),Galaxy S4 I9505(PRODANO)
Uređaji:Nexus 6P 32GB Stock,Galaxy Nexus Lolipop ROM
Bookmarks