Dakle ovo je nastavak s Teme MRServis
Stigao uređaj.Radio super do 10.2.2014
Oped resetiranje i usporavanje.
Spakirao uređaj i odnio u MRServis a ovi dali papir da više nisu ovlašenti za ASUS.
I dali broj na koji mogu dobiti novi ovlašteni servis.
Zovem ja SystemOne i pitam dali imaju u Splitu koju podružnicu i kažu da nemaju nego šalju kurirsku službu po uređaj.
Ajd može kažem,došao Overseas ja predao uređaj i ovi mi javili da su ga dobili.
Prošao tjedan dana i kažu da su zamjenili MBO(da isto što i MRServis).
Jučer ga dobio kad ono mila majko što je ovo.(http://www.youtube.com/watch?v=TzZUq3KRDVc)
Neki CostumROM očito.
Razmišljam ja dali da flasham stock Nexus factory ili da šaljem nazad.
Zovem odmah SystemOne ovi izmišljaju da trebam da ažuriram sustav ili da kolega nije ažurirao.
Na kraju kontaktirao sam ASUS.
Jutros dobivam email direktno od ASUSa:
Poštovani,
izvinjavam se što imate problem sa servisom.
Pošaljite tablet nazad u servis, kolege će ispraviti propust.
S poštovanjem
ASUS West Balkans – Service department
Nije prošlo sat vremena stiže email od direktora SystemOne da se izvinjavaju itd.. Da im pošaljem nazad uređaj itd..
Govorim ja njemu onako ljepo:
"Dakle ovako,bilo je šta je bilo sada želim novi uređaj,nikakvi servisi ili instaliranje OSa."
On govori da nemogu zahtjevati novi jer ASUS nalaže da ako greške ostaju nakon 45dana ili 3 servisa da tek onda mogu.
Govorim mu ja pa kako to prošli put MRServis me zvao nakon 15 dana i pitao dali da želim novi uređaj ili da pričekam MBO.
On da nije to istina bla bla bla.
Govorim mu ja "Gledaj prika mogao sam ja i sam flashat stock OS ali iz inata neću jer ovo ste usrali i sad popravite."
On meni da ja nemogu nigdje naći stock images da to samo oni i ASUS imaju.
DEBELI LOL.
Još nešto jako važno za napomenuti.
Nexus 7 2013 je jako poznat po tome što se zadnji poklopac polomi na kraju kada se ide otvarati(Provjerit iFixit).
SerialNumber i IMEI je ostao isti i nakon oba servisa.
Čini da ovi varaju jako.

Odgovori uz citat
Bookmarks