meni su prosle godine racuni varirali izmedu 500-600kn...a ove godine sam se prebacila na tarifu 60 i racuni su mi oko 330kn...(tako sam dobila i za sijecanj i veljacu)...
ne znam je li stvar u meni ili je ta tarifa zakon!!!![]()
ces vidjeti......., ali to upce nij tema . tema je koliko potrosite a ne dali the man ima ribu..![]()
![]()
![]()
![]()
http://zezancije.freeprohost.com/
nature has forgotten its own rulez!!!!!!!!!!
http://www.mtggame.com/htmlsite/wall...on_800x600.jpg
meni su prosle godine racuni varirali izmedu 500-600kn...a ove godine sam se prebacila na tarifu 60 i racuni su mi oko 330kn...(tako sam dobila i za sijecanj i veljacu)...
ne znam je li stvar u meni ili je ta tarifa zakon!!!![]()
Sada možeš uzeti tarifu 150 možda još više uštediš...
E neku tarifu si moram piknuti: prošli mjesec ravno 1077kn računa, od čega 79kn poziva a ostalo poruke.
Mijenjam mob za neko smeće bez tipkovnice, samo voicedial da ima i dosta mi je![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Pa kako, dovraga?! Soma kuna na poruke. To fizički jednostavno nije moguće. Ja ih mjesečno natipkam 250-350, pa završim na palčanoj rehabilitaciji, ali ovo...
Bolesnici![]()
A još je VPN mob, dakle pretplata, i ima najjeftinije moguće cijene poruka... A kaj da ti velim, imam nekih 100tinjak poruka dnevno, koji put više, koji put manje.
Al velim, neće više. Jok. Platio sam, plako sam dok sam plaćao, i više NEMA.
Jel Ti Šta Drugo I RadiŠ Cjeli Dan Ili Samo TipkaŠ
stvarno svašta... a odrastao čovjek... navodno...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Probaj za početak sa SX-1.Izvorno postao BlueDevil
Ma... Ne bi vjerovao čovjek, al i na poslu iskoristim onih 15 poruka na VIPu, pa još 15 s burazovog accounta, i onda spojim mob na PC i udri po porukama.
Velim, that's history. I finally grew up
Nego, sms freak, zašto SX1?
Onda bi se sigurno odučio od tolikog tipkanja.
Jedino ako nemaš superfleksibilne 20-centimetarske prste.
Treba probat. Mada, kako je krenulo, izrasli bi mi takvi prsteki, u roku od mjesec-dva
Nego, smanjio sam - stigao mi jer račun na samo 300kn. Plus x bonobva, koje i ne brojim.
F*ck, bit će da nisam puno smanjio...
One step at a time, buddy...
Nego, meni je ovaj mjesec stiglo začudno malo: Nekih 230 kuma s obzirom da sam i jedan bon od 50 kuma kupio.
Ja potrošim 150 kuna mjesečno na poruke![]()
ja dok sam imao pretplatu sam dobijao min.oko 500kn a od toga450kn poruke!stalno sam pisao poruke i nekad znao nazvat!sad potrošim bon od 50kn za 3dana i nemam para onda 3mjeseca
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Ma svi smo mi bolesni. Baš debelo sick.
Ja sam odrastao bez moba, nisam ga imao do nakon rata (a i onda sam bio među rijetkima) i ništa mi nije falilo. A vidi nas sad...ko zadnji manijaci, svi skupa. Žalosno, actually.
a sta oces..... da nema mobitela nebi bilo ovog foruma. pa zamisli katastrofe onda
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Istina, registrirao sam se zbog moba, onda sam ga ukomirao...
A kolko trosim...? Od 9mj 2004 nisam kupio bonal uskoro cu morati da mi ne propadne kartica..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Izvorno postao XLR8R
Zbunj?!
Pa čemu mob? Znam, štedit nije loše, ali ovo je apstinencija na kub.
po novome, otkako imam pretplatu poveco sam stoskove za 200%.
A jednostavno kad mi je prdnuo m55 nisam imao nikakav mob.. Tako je kartica stojala u djepu 2-3mj dok nisam izvukao ispod kreveta nokiu 3310 (masina!!!).Izvorno postao frish-KI
Sada sam izgubio potrebu za mobom i idem dalje.
Apstinencija ima nekog ucinka![]()
Ako bude para mozda ubodem neki jeftini mob i ponovno pocnem slat poruke, ovako iskoristim starog svaki drugi dan i svi sretni zadovoljni..
Svaka čast i ja bih se volio "skinuti" sa telefona![]()
Izvorno postao BlueDevil
ha ha Zašto SX1???. pa ostavit će te volja za pisanjem poruka nakon 10 poruka.
dobar grah daleko se čuje
Istina, prvih 2 mjeseca je najteze... Prolaze me trnciIzvorno postao gog
![]()
Bookmarks