Evo napokon jučer na L820 skinuo službeni update cyanIako im još na nokia update stranici ne piše ali dostupno je. U velikoj globali sam zadovoljan i primjeti se brži rad. Od aplikacija za sada sam primjetio da viber napokon zvoni poziv kako treba ali i dalje poruke kasne notifikacija. Ulazak u igre app malo duže traje pa živcira. Napokon su u Music app sredili da kod pjesme ne moraš premotavat sa npr. 0:35 min na 3:45 min nego odmah preskočiš. Super. Ostalo još testiram novosti ali za sada sam jako zadovoljan a pogotovo spremanjem svega na SD karticu. Jučer sam instalirao igru GT RACING 2 ali mi dosta trza i nije baš igriva i pretpostavljam da je to do možda lošije SD kartice. Izbrisao ju.
Ostalo ja sad radim "under testing"!![]()

Iako im još na nokia update stranici ne piše ali dostupno je. U velikoj globali sam zadovoljan i primjeti se brži rad. Od aplikacija za sada sam primjetio da viber napokon zvoni poziv kako treba ali i dalje poruke kasne notifikacija. Ulazak u igre app malo duže traje pa živcira. Napokon su u Music app sredili da kod pjesme ne moraš premotavat sa npr. 0:35 min na 3:45 min nego odmah preskočiš. Super. Ostalo još testiram novosti ali za sada sam jako zadovoljan a pogotovo spremanjem svega na SD karticu. Jučer sam instalirao igru GT RACING 2 ali mi dosta trza i nije baš igriva i pretpostavljam da je to do možda lošije SD kartice. Izbrisao ju.
Odgovori uz citat

Bookmarks