Folderi su napravljeni izvrsno, jako lijepo rade, izvrsno izgledaju i fakat su korisni.

Internet tethering je osim preko WiFi-ja sad moguć i preko BT-a. Iako je malo sporiji puno manje troši bateriju kaj je definitivno prednost. Testirao sam ga na relaciji Lumia 920 - Iconia W4 820 i brzine su za neko lagano surfanje zadovoljavajuće.

Većina stranica u Internet Exploreru sada se prikazuje kako spada (pošto IE Mobile koristi user agent od Safarija, zasluge šljamu zvanom lijeni web developeri). Također, čini mi se da je IE brži, ne toliko u renderiranju stranica koliko u navigaciji sučeljem (pogotovo tab-ovima).

Nakon instalacije sustav je štekao (ko Android ) ali nakon soft reseta sve se vratilo na svoje.

Britanska Cortana je bezveze. Radit će osnovne stvari ali US Cortana mi je i dalje puno draža.

Nova opcija u Settings - "accesory apps" - podrška za dodatke kao što su smartwatchevi. U WP emulatoru nalaze se API-ji koji jako proširuju podršku za push notifikacije prema accesory-ju tako da uskoro očekujem puno bolju podršku Pebble-a, FitBita (koji sad ima i službenu WP aplikaciju) itd.

Sve u svemu koristan i lijep update koji je došao jako brzo nakon WP8.1 (naravno, govorim o Developer Previewu) Koliko sam skužil bit će još 2 nadogradnje WP-a ove godine od kojih je Update 1 (GDR1) zapravo i najmanji

Sviđa mi se ovo, ako zadrži takav tempo WP će biti definitivno ojačati. Držim fige