U Storage Sensu biraš gdje će ti spremati.
I mora biti class 6+ za aplikacije/igre, na 4 ne ide.
Ide i na class 4,ja ju imam u L520.Imam pitanje vezano uz zadnji update za DP 8.1.Prije sam mogao pogledati video isječak na Youtube-u koji se nalazi u nekom članku,npr. u Jutarnjem ili koji netko postavi na neki od foruma.Nakon zadnjeg update-a kada pokušam otvoriti video izbaci mi Error:Video could not be decoded.Ima li još tko ovakakav problem i kako ga riješiti?Hvala!
Reality is wrong.Dreams are for real.
Aha, mislio sam da ne ide jer sam vidio na raznim portalima i forumima takve informacije, a imam class 10 pa nisam probao, ispričavam se
Evo sad sam probao na jutarnji i pokrenulo mi je video istog trena kad sam kliknuo play. To ti se svaki put pojavi ili samo nekad?
I ja sam danas uspio jedan video pogledati,jedan je išao samo zvuk a jedan je opet izbacio error.Znači ne uvijek i mislim da ne ovisi jesam li na wi-fi-u ili na 3g.
Reality is wrong.Dreams are for real.
Evo napokon došlo pred kojih sat vremena službeni 8.1 update (bar na nokia global stranici) i za moj 820! Općenito je za sve osim još lumia 1520 dostupno u hrvatskoj. Mada na "phone update" provjeravam stalno ali još ne nudi mi update... Možda tokom dana puste. Bitno da je na listi available napokon
Sad pak nešto me tu zanima... pročitao na netu da su već ekipa skinuli za lumiu 820 u hrvatskoj a pošto je moj kupljen u njemačkoj (slobodan uređaj) ima li to veze sad što mi ne nudi update jer još njemačka ga CV nije dobila a ja u hrvatskoj? hmmm...ne bi trebalo to zezat al izgleda da je u tome caka!![]()
Zadnji uredio maher22 : 27-08-2014 u 14:36
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Nema veze gdje si. Bitan je model uređaja - u tvom slučaju CV Njemačka.
Malo gledam ovo global update cyan za 8.1 i sramota je još da neke zemlje EU nemaju update CV za L720, L820, L920, 1520... Njemačka niti za L520. Do kad se još mora čekati ko će znat! Već puno puta Microsoft pokazuje neozbiljnost u tim stvarima... pola godine od najave skoro je stvarno pretjerano! A već novi update najavljuju a ni stari ne mogu podijeliti svima...
Evo napokon jučer na L820 skinuo službeni update cyanIako im još na nokia update stranici ne piše ali dostupno je. U velikoj globali sam zadovoljan i primjeti se brži rad. Od aplikacija za sada sam primjetio da viber napokon zvoni poziv kako treba ali i dalje poruke kasne notifikacija. Ulazak u igre app malo duže traje pa živcira. Napokon su u Music app sredili da kod pjesme ne moraš premotavat sa npr. 0:35 min na 3:45 min nego odmah preskočiš. Super. Ostalo još testiram novosti ali za sada sam jako zadovoljan a pogotovo spremanjem svega na SD karticu. Jučer sam instalirao igru GT RACING 2 ali mi dosta trza i nije baš igriva i pretpostavljam da je to do možda lošije SD kartice. Izbrisao ju.
Ostalo ja sad radim "under testing"!![]()
Napravi hard reset i sve će raditi ko podmazano![]()
Asti miša Mario...jel to provjerena informacija? haha.. Misliš sve na tvorničke postavke i iznova slagat? To moram jedno cijelo popodne zezanciju i bar dvije litre vina pripremitAl kod tebe nema sd kartice pa vjerovatno sa interne bolje vrti. Imao sam dvije xperia play i na jednoj imao slabiju a na drugoj bržu i skuplju sd karticu. Na ovoj slabijoj GTA Vice city se rušio na ovoj drugoj ne... tako da...
Nije hard reset neki bauk.
Predpostavljam da imaš uključen backup/sigurnosno kopiranje, vrate se app, sms-ovi, slike su na One Drive plus prebaciš ih na comp kao i muziku.
Logiraš se sa istim računom pa te pita da li da vrati sve nazad, odabereš da hoćeš, kasnije treba samo neke stvari potvrditi kao npr. gmail lozinku, ponovo aktivirati Viber i WA, i to je u glavnom to.
Svakako preporučam da odradiš hard reset.
Ja napravim hard reset (prije toga backup) i sve mi vrati kak je bilo. Od samog početka (dakle, pokretanja backupa) pa do friško resetiranog moba treba mi cirka pola sata.
Pošto WP po defaultu svako malo radi backup mislim da možeš preskočiti taj korak i odmah napraviti HR. Ja ga napravim nakon svake nadogradnje - nije potrebno ali se osjeti da mob onda bolje diše.
Evo napravio sam Hard reset! Telefon bih rekao da možda osjeti se malko bolji rad. Puno interne memorije mi se oslobodilo još. Ulazak u IGRE aplikaciju je brzo sada. Instalirao sam iznova GT Racing 2 i opet trza. Uvjerenja sam da je to do SD kartice i da bi s drugom možda bolje išlo. Interno mi ju se neda nanovo stavljat provjerit. Budem ju na lumiji 830 odigrao :-P
jel netko može kazati jel ima ovu aplikaciju na mobu:
http://www.windowsphone.com/hr-hr/st...4-51517a042a18
Storage check ili PROVJERA MEMORIJE?
Jučer sam i nju i Storage Sense imao obe a sad mi samo Sense a ovu mi Market više ne nudi. Pa nisu je makli valjda?? Korisna je bila.
Zadnji uredio maher22 : 11-09-2014 u 19:35
Recite mi, briše li hard reset soft kojega sam stavio preko Developera ili je to malo kompliciranija radnja?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ostaje ti PfD.
Jel i Vama na 8.1 bug da kamera u off modu opet okine blic iako ne bi smjelo? To mi je bilo tako u prvoj verziji wp8 pa je naredni update popravio, a sad su opet ufitiljili...
Meni se na 8.1.1 PfD javlja isti problem.
Kod mene se radi o bugu.![]()
OneDrive bonus za automatski upload sad iznosi 15GB.
Da, ja sam imam 40Gb, imao sam kao prijasnji user 25Gb, pa mi je sada za upload slika dao jos 15Gb! :-D
Vani je novi update za 8.1.1 PfD.
Evo jedan bug.
Ako pridružite skype adresu nekom kontaktu,više ne možete poslati normalan sms jer odlazi na skype.
Prvi sms možda i dobro ode,ali nakon vračanja u start menu,pa u poruke,mijenja se na skype i ne da se nikako promijeniti osim da se kontakt razveže od skypa
i nemojte koristiti skype na wp ako imate osjetljive poruke.. poruke nije moguče obrisati.
Koristite Viber ili još bolje,Line koji radi vrlo dobro.
Zadnji uredio rboki : 25-09-2014 u 07:39
Bookmarks