Haha, ne bude ništa sexy u Cortani, jedino ako su ti krugovi nekakav fetiš
Trebalo bi biti podržano 15 jezika na početku, uključujući i njemački.
Ako je i njemački bude super... Nadam se da ju naprave izazovnu tetu. Noću da se može skinuti...haha. Ipak je ovo wp8 biznis platforma pa se moraju bazirati na mušku populaciju!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Haha, ne bude ništa sexy u Cortani, jedino ako su ti krugovi nekakav fetiš
Trebalo bi biti podržano 15 jezika na početku, uključujući i njemački.
Dok ne prevedu na naški "Đes bolan, pajdo moj, nemrem si bolivit, čevapi s lukom,..."... itd, nije to prava CortanaKako god, s nestrpljenjem očekujem taj wp 8.1. I love windows phone
![]()
Još 18 dana do BUILD-a... U međuvremenu procurile informacije o Nokia Martiniju iliti Lumia 930. U pitanju je pravi nasljednik Lumie 920 i za sada se ne zna puno o njemu. Moja pretpostavka je da je to u pitanju internacionalna verzija Lumie Icon.
Ona nova boja baš i nije nešto nova. To je Nokia boja s Lumija koje imaju WP 7.8 tako da to možda ipak neće biti dodano.
Uzeo si lumiu 1520,prvi wp..zadovoljan...notifikacije mi fake do potpune srece..pa cekam 8.1![]()
Čestitam!
Oho, nikad ne bih rekao da bi ti mogao doletjeti na ovu platformu
Čestitke na kupnji, ako imaš kakvo pitanje slobodno se javiš ovdje, imaš vjeran tim WP-ovaca na raspolaganju![]()
Čestitke smogovac... ima Nas imaDobrodošao u tim! Svi nestrpljivo čekamo taj 8.1
SD kartice klase manje od 6 neće podržavati instalaciju na nju. Treći stupac ne dolazi na modele s ekranom manjim od 4,5".
Iskreno, ništa čudno. Aplikacije instalirane na SD karticu klase 4 bi radile užasno sporo i bilo bi problema. Treći stupac na manjim dijagonalama bi bio presitan i Start Screen bi izgledao prenatrpano. MS ipak želi zadržati nekakav solidan UX.
Live streaming će biti na Channel 9.
http://channel9.msdn.com/?wt.mc_id=build_hp
https://www.youtube.com/watch?v=8D9wlCFSG2w
Evo review WP8.1 od wpcentrala.
Stigao je!
EDIT: Radi se o pripremnom updateu.
EDIT 2: Nakon pripremnog stiže prava stvar.
Zadnji uredio akoj : 14-04-2014 u 13:32
Postao je dostupan
Za one koji neznaju, trebate napraviti developer unlock na mobitelu, uputstva imate na Microsoft stranici. Besplatno je, ne gube se podaci niti garancija.
EDIT: Za Cortanu trebate postaviti jezik i regiju na English(US)
Zadnji uredio .andro. : 14-04-2014 u 18:32
Homescreen:
Steve Ballmer:
Bug u Music playeru (pogledajte play/pause gumb):
Animacija povratka u App list mi je toliko odlična i lijepa da sam neko vrijeme samo palio i gasio app samo da gledam u tu animaciju
Minusi:
- Music App je sporiji nego stari Music+Video
- igre se nalaze u App List kaj djeluje neorganizirano. Puno mi je draže kad su igre u "Games" aplikaciji.
- Cortana ždere jako puno baterije kad se koristi. Danas sam skinuo mob sa punjača u pola 6 ujutro i sad mi je baterija tek na 50%.
- nedostaju mi 2 opcije za Action Center -> mobile data on/off i prebacivanje između 2G/3G/4G.
Zadnji uredio Mario92 : 15-04-2014 u 13:26
Mobile data on/off će vjerojatno doći na nekoj slijedećoj nadogradnji. Meni osobno ta opcija ne znači apsolutno ništa, jer imam uvijek uključeno mobile data 2G/3G.
Prebacivanje između 2G/3G/4G u Action Center-u bi meni bila korisna funkcija, ali ovo nema niti android, postoji samo on/off.
I, kak ste zadovoljni?
BTW stigao je "Project My Screen" za Windowse.
Skinite, instalirajte, pokrenite i zatim spojite mob na komp.
Radi bez problema kod mene (Lumia 920 + Windows 8.1 Update)
Super fora jer je moguće raditi i preko miša + rade ove virtualne kapacitivne tipke![]()
Zadnji uredio Mario92 : 19-04-2014 u 00:56
Bok ljudi! Imam pitanje. Čitao sam da 8.1 ždere bateriju. Imam novu L 925 staru ni 10 dana i slino bi htio staviti 8.1 al me sad frka zbog baterije jer neki pišu da ga pune dvaput dnevno pri jednakom korištenju. Kakva su vaša iskustva? Jel netko prebacio 925 na 8.1? Jel brži-sporiji? Jeste zadovoljni li bolje da pričekam službenu verziju? Kad se updejda softver...skida se novija verzija...negdje sam našao da je velik oko pola gige. Dali se memorija smanji za tih pola gige ili se obriše dio starog OS-a pa se izjednači ii kak to ide? Stavljanje svoje slike pozadine iza pločica se radi na telefonu ili preko kompjutera? Nisam baš skužio sta se radi preko kompa na ekranu.
Zadnji uredio jurekburek : 19-04-2014 u 19:51
Baterija se troši malo više, da. Međutim, ja sam nakon 8 sati korištenja imao oko 60% ali sam konstantno na Whatsappu, mobilnom netu i uključena mi je push sinkronizacija za 4 maila.
Najveći potrošač mi je Whatsapp i pretpostavljam da će veliki update koji se čeka popraviti situaciju. Imaj na umu da dosta aplikacija nije prilagođeno za WP8.1 + Nokia treba izbaciti nadogradnju za firmware uređaja (Lumia Cyan) koji bi onda trebali vratiti sve kako je bilo prije.
I ja puno koristim whatsapp...ne znam, nisam pametan...mislim da ću pričekati službeni 8.1 a do onda još malo upoznati 8.0. Ili misliš da bi trebao staviti sada 8.1 i upoznati ga na uštrb baterije? do sad sam bi na L 800... Razlika je neusporediva. Hvala na odgovoru.
Preporučujem ti, ako si još novi sa WP8.x, da ostaneš još malo na WP8. Upoznaj se s njim, nađi poboljšanja naspram WP7 i uživaj u njima jer ćeš tako uživati u poboljšanjima koje donosi WP8.1 naspram WP8.
Isto tako WP8.1 ima nekih bugova i problemčića koji bi te mogli živcirati. Primjerice Music aplikacija je 100x lošija nego na WP8 pa uz već spomenuti problem sa baterijom može ti donesti jače glavobolje nego inače.
Bookmarks