iGO8 - NAVON
__
__
Link:
iGO8 - Cafe (application/rar) - 58.3 MB
Rar Password:
walter66
Testirano na Mio Moov V505TV , Mio Moov S555 , Mio Spirit 481
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Walteru moze li neki svjezi link za ovako nesto slicno, mio spirit 4970lm
hvala
kami_karakaj
Da može se preko unlocka (modinga) sa podizanjem preko SD kartice , pripremljeno za taj model uređaja !
Treba se malo pripremiti , a dobro bi bilo staviti iGO Primo ili iGO NextGen . Na taj Mio ide bilo koja Navi
aplikacija bazirana na WinCE 5 ili WinCE6 . Nisam imao taj uređaj nikad kod sebe , tako da bi trebalo probati
s nekoliko unlocka . Treba imati SD karticu jer internu memoriju ne bi se diralo . Potrebno imati i malo vremena ,
a i volje (toga baš i nemam) .
*** Izgled i vrste aplikacija se mogu mijenjati , a najbolje staviti samo jednu .
Ako ulovis malo vremena, samo da pomognes oko te skripte za.otkljucavanje, anostalo ja mislim da cu znati nekako odraditi. . Hvala
kami_karakaj
Ne razumem šta se mučite i patite sa MIO uređajima ...
http://thegadgetpill.com/unlock-mio-.../#.W0ZyFtUzaot
Čovek je lepo napravio za sve tri verzije MIO programa, vaše je samo da stavite Primo na SD ili internu ako ima prostora i da pratite uputstva koja je majstor dao na prethodnom linku
http://thegadgetpill.com/unlock-mio-.../#.W0ZyFtUzaot
Srećan put i vozite pažljivo!
Zadnji uredio walter66 : 26-02-2019 u 12:09
@kami_karakaj
Probaj jedan od ova tri "Modinga" izaberi koji Ti odgovara , i da radi !
Staviš na SD karticu ona dva foldera , ubaciš u uređaj i restartaj nanovo .
Gornji dugmić full desno , pa onda upališ .
Po potrebi mogu personalizirati svaki moding , izbaciti višak
ikona ili nepotrebnih aplikacija .
>>> Moding123
Zip Password :
walter66
Ako ni jedan ne radi onda pokušaj sa linka koji je napisao @MarKaba
Zadnji uredio walter66 : 26-02-2019 u 13:54
Pozdrav,
Izvinjavam se ako na ovaj nacin narusavam temu,ili ometam ostale clanove foruma,naime,zelio bi da se zahvalim walter-u 66.Nekad davno sam skinuo iz znatizelje IGO po instrukcijama koje je tada podjelio walter66,i zaboravio sam na navigaciju jer je nisam cesto koristio .Ja sam iz BIH i na povratku iz HR dijete mi je dobilo jako veliku temp.zbunjen i ne poznajuci lokalne destinacije ukljucio sam IGO koji me je bez greske doveo do Klinickog Centra u Zadru gdje su mi pruzili svu mogucu pomoc oko dijeteta.Zato ako te put ikada dovede u SA,zelio bi da se javis,da te odvedem na pivo i cevape.Svako dobro ti zelim,dobri covjece,pozdrav
Haris Sarajevo
@HSCC
Pozdrav !
Možda jednom svratim do Sarajeva , tamo nisam bio više 40 godina , a i volim prave čevape .
Navede te ikad put na ovu stranu , ja sam kod Rijeke u malom gradiću Kastav (izlaz Rijeka zapad ) ,
možeš se javiti , imamo i ovdje čevapa , ali ja častim Pizzom .
Hvala drugari, uspjeo sam ako budete u prolazu kroz Zvornik javite se castim i ja pizzzom
kami_karakaj
Bookmarks