Bojim se da to neće ići. Barem koliko je meni poznato. Možda sam u krivu, ali .....
Neki Java program - to je moguće riješenje ali ja za takav program nisam cuo, nazalost. Ajde vi drugi koji više surfate.![]()
Bojim se da to neće ići. Barem koliko je meni poznato. Možda sam u krivu, ali .....
Neki Java program - to je moguće riješenje ali ja za takav program nisam cuo, nazalost. Ajde vi drugi koji više surfate.![]()
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
moze program se zove slide show..ima ti razne opcije mozes cak okrenut sliku za 90...mozes mi poslat mali ma PM da ti poslaljem jer neznam nazalost od kuda sam ga skinuo...a i mislim da se na ovaj forum ni ne smiju stavljat java stvari (a i da se moze to mogu samo moderatori)..stoga jedina opcija za sve koji zelite ovaj mali programcic saljite mi svoj mail i dobit cete program..zivjeli..Izvorno postao merlin10
Zadnji uredio jdabic1 : 04-02-2005 u 10:35
Pokušavam nači na internetu taj program , ali mi ne uspijeva. Da li se točno zove slide show? Ili ako možeš dati neke podatke o programu (npr. tko ga je napravio ) pa da probam precizirati potragu.
a zove se tak kak sam i reko sta ja znam ko ga je napravio...a jos manje gdje sam ga skino...sam ti trazi...Izvorno postao motorola user
![]()
Bookmarks