Pozdrav...
Mob iz T mobila na Lilipopu i bas mi se ne svida nesto previse.....kakav prijedlog za isprobani Custom ROM?
Hvala...
pa baš.. ja fb otvaram preko chromea ko i sve drugo..
Pozdrav...
Mob iz T mobila na Lilipopu i bas mi se ne svida nesto previse.....kakav prijedlog za isprobani Custom ROM?
Hvala...
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
postoje TW lolipop based custom romovi i ja koristim jedan koji je dobar, a ako misliš na AOSP kitkat rom ima, cm11, relativno dobro radi, ali svi cm12 su još u alpha fazi, znači pola opcija ne radi..
trenutno za s5 jedino valja neki moddani stock rom, ja koristim xtrestolite 2.1
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2732110
ili cm11
http://forum.xda-developers.com/show...postcount=3441
Pozdrav ekipa. Tko je sve imao problema sa kamerom i abnormalnim trosenjem baterije? Jel postoji neki fix za to osim restarta mobitela?hvala.
Meni je pomogao deinstall vibera i instalacija stare verzije (4.x)
Dakle definitivno je problem u viberu?
simptomi-kamera ne radi, ekran crn i grije se mob? Na to se odnosis?
Full wipe (prek recoverya,kak Bog zapovijeda) i sve ce raditi kako spada..
Kod mene je viber definitivno uzrok tih problema. Problem se pojavio odmah nakon izlaska vibera 5 (9. mjesec prosle godine), pogorsao se u 4. mjesecu ove godine nakon posljednjeg update, a nestao je nakon deinstalacije vibera. tjedan dana kasnije (nakon deinstalacije), instalirao sam viber 4.x i od onda (mjesec dana) imam viber, a nemam problema s tim vrazjim procesom (mm-qcamera-deamon)
Ja sam sad za vikend napravio full wipe. I do danas je bilo sve ok. Sada se opet javio problem sa kamerom...samo mi nije jasno da li je to problem vibera u kombinaciji sa S5 ili generalno? Jer meni zena nema tih problema. Imate jos neki drugi prijedlog a da nije full wipe ili brisanje vibera i ne koristenje istog.
Desava se i s drugim mobitelima. Nexus se cesto spominje..
A da li se tko susreo sa "šuštanjem" i lošim zvukom u snimljenim videima? Naime događa se da se u snimljenom videu čuje, iako je snimana tišina, kao da si u polju s hrpom cvrčaka, a i sam zvuk je lošije kvalitete nego kada se npr. snima putem Voice recordera. Ne znam do čega je, ali sam čitao na dosta mjesta o tome problemu, znači da nisam jedini.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Osobno nemam toh problema. Barem nisam primijetio. Nedavno sam snimao "tisinu" i sve je super.
Sto se tice problema sa kamerom...viber sam deinstalirao i zasad sve ok. Vidjet cemo u narednim danima. Ako je zbilja problem u viberu, ne mogu vjerovat da ti jos nisu ispravili nekim update-om. Ipak je to aplikacija koju koriste milijuni ljudi i sigurno je dobar udio s5 samsunga i nexusa u tome.
Da li je kome od vas stigao kakav update softwarea ovih dana?
Ne, nije
---------- Post added at 21:14 ---------- Previous post was at 21:13 ----------
Usput, kako deaktivirati otisak prsta i postaviti ponovno zakljucavanje zaslona klizanjem
Prije 6 dana je dosao update za uređaj iz Hrvatskog telekoma...
mario30: Postavke-Zaslon zaključavanja i sigurnost-Vrsta zaključavanja-Klizanje
Meni je sad. Koje su promjene? Ako netko zna...
Moze li pojasnjenje kako da synkam sa fb pa da mi na imeniku medju imenima budu slike
Imam Samsung 32GB micro sd karticu u S5-ici. Klasa 10HC. Imam problem s copy paste fileova s računala na mobitel putem original kabla. Dolazi do neke vrste pucanja veze i prekida kopiranja iako se mobitel i dalje puni. Kad karticu ubacim u čitač kartica fileove prebacujem bez problema. Nekakvo riješenje za to postoji ili je to uobičajeno?
Ja sam imao takav problem na S4 i nisam ga riješio... poslije kada sam kupio Note 3 sve je bilo u redu.
PREDATOR
Prije par dana sam dobio sw update. Osim pametnog upravitelja nisam primjetio nista novoga. Zna li netko changelist i eventualnu nadogradnju na 5.1.1?![]()
Htio bih pohvaliti ovaj mob. Nisam se imao prilike puno igrat s njim, ali ovo malo sto sam ga imao, mobitel je ne dobar nego odlican. Nisam primjetio stucanje,sve fluidno,kamera odlicna,mobitel lagan. Pravi bombon.
Ja ga koristim godinu i 5 mjeseci i moram priznati da sam ipak dosta zadovoljniji nego sa S3. Neki bi rekli logicno jer je noviji, bolji, jaci itd. ali drago mi je vidjeti da se Samsung ipak trudi drzati S5 na konkurentnoj razini unatoc tome sto je model star skoro 2 godine i ima (vise) nasljednika. Jedino kad me bio nazivcirao je bilo tokom update-a na onaj famozni 5.0.
Neki dan mi je dosao update kojeg spominje @mario30. Napravio sam full wipe i vrlo je brz, animacije su upaljene i skroz fluidno radi.
Znaci,najnoviji update je ok? Jel vam fali neka opcija (koja je bila na 4.4)?
Ne sjecam se sto je moglo biti na 4.4, a da nema na 5.0...Meni odlicno radi, par stvari je drugacije i sucelje je malkoc ruzno, ali to je sve. Procitaj si neki review pa ces najbolje vidjeti.
Meni se od updatea u par navrata dogodila totalna blokada zaslona. Bez reakcije na dodir...iako sam napravio full wipe
Bookmarks